Connect with us

INSTASPORTS

Έτοιμος για το παγκόσμιο

Published

on

Είναι ο μοναδικός εν ενεργεία Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης. Ο Ηλίας Ηλιάδης αποτελεί θρύλο στην παγκόσμια σκηνή του τζούντο καθώς προετοιμάζεται για την τέταρτη Ολυμπιάδα της καριέρας του.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, άτυχος λόγω τρυματισμού στο Πεκίνο το 2008 και χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο το 2012. Στο Ριο το 2016, ο Ηλιάδης θα είναι 30 ετών και θέλει να κλείσει τον Ολυμπιακό του κύκλο με ακόμα ένα μετάλλιο. Πράγμα όχι και τόσο εύκολο, όμως όταν είσαι ο Ηλιάδης ή αλλιώς ο «Mr Ippon» (το νοκ άουτ με πτώση στο τζούντο) τότε όλα είναι πιθανά.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αυτήν περίοδο προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου. Ο ίδιος δήλωσε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έχει αποθεραπευτεί από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. «Είναι σαν να μην έχω κάνει καν επέμβαση. Η προετοιμασία πήγε όπως ακριβώς θα ήθελα και τώρα έχει απομείνει το τελικό στάδιο, στην Ιταλία. Θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμος και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσω και φέτος να διακριθώ. Είμαι έτοιμος να παλέψω στα όρια των δυνατοτήτων μου και ο στόχος μου πάντα είναι ένας και μοναδικός: Το χρυσό μετάλλιο, δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο και ποτέ δεν έχω κατέβει σε αγώνες αν δεν είμαι απόλυτα έτοιμος ή με τη λογική απλά να διακριθώ ή να περιοριστώ σε ένα καλό πλασάρισμα» δήλωσε ο Ηλιάδης και εμείς περιμένουμε το μετάλλιο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/