Connect with us

STORY

Αλλαγές από Ιβάν

Published

on

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι ο Ιβάν Σαββίδης, από την πορεία του ΠΑΟΚ. Ο ομογενής ιδιοκτήτης του Δικέφαλου, θα περιμένει και το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη για να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές.

Παράπονα έχει από τους παίκτες. Λούκας και Στοχ είναι δυο κινήσεις που έγιναν για να ανεβεί επίπεδο η ομάδα, αλλά τελικά μόνο στα έξοδα υπήρξε άνοδος. Κανείς από τους δύο δε δικαιολογεί μέχρι τώρα τους βαρύγδουπους τίτλους των εφημερίδων, όταν πήγαν στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Για τον Χακόμπο, η ιστορία έχει τελειώσει από την ημέρα που έγινε το επεισόδιο με τον Τσιστιακόφ.
Παράπονα ο Σαββίδης έχει και από τους συνεργάτες του στη διοίκηση. Βρύζας και Τσιστιακόφ ήταν οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Μέχρι στιγμής, από τους παίκτες που πήγαν στην Τούμπα το καλοκαίρι, μόνο ο Βίτορ δικαιολογεί τα λεφτά του. Όλοι οι υπόλοιποι, μάλλον βάζουν “μέσα” τον ΠΑΟΚ.
Ούτε ο Στέφενς όμως μένει στο απυρόβλητο. Αν και ο Σαββίδης θεωρεί πως ο Ολλανδός δεν ευθύνεται για το υλικό, του χρεώνει ωστόσο κακή διαχείριση της ομάδας, ιδίως στα κρίσιμα παιχνίδια.
Όπως και να έχει, το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει πολλά για όλους. Αν το αποτέλεσμα είναι οποιοδήποτε άλλο, πέραν από τη νίκη, τότε η εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολη για όλους.
ΥΓ. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο νωρίτερα του αναμενόμενου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όπως έχει αποκαλύψει το sportsfeed.gr, o Έλληνας τεχνικός θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Όταν ο Σταύρος Γεωργακόπουλος το έγραφε εδώ, πολλοί το θεώρησαν ως σενάριο επιστημονικής (αρρωστημένης) φαντασίας. Ο καιρός γαρ εγγύς…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/