Connect with us

STORY

Αναστόπουλος και Ηρακλής

Published

on

Από τον έναν επιθετικό του Ολυμπιακού στον άλλο. Ο Ηρακλής διέκοψε τη συνεργασία του με τον Γκόγκιτς και από ότι φαίνεται θα ξεκινήσει με νέα με τον Αναστόπουλο. Οι επαφές των κυανόλευκων με τον Νικολό δεν ξεκίνησαν χθες, καθώς το έβλεπαν το ναυάγιο να έρχεται. Στη λίστα των διοικούντων του Ηρακλή ωστόσο υπάρχει και το όνομα του Σάκη Τσιώλη.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η περίπτωση του Καρδιτσιώτη τεχνικού είναι πιο δύσκολη, καθώς πρόσφατα απέρριψε πρόταση του ΟΦΗ (20.000 ευρώ το μήνα μάλιστα). Είναι γνωστό πως οι φιλοδοξίες του Τσιώλη στοχεύουν στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό είναι πλέον ακλόνητος, ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό δείχνει να αντέχει και μόνο ο Δέλλας την ΑΕΚ φαίνεται να χάνει σιγά σιγά την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Φυσικά, ως εξαιρετικός στις δημόσιες σχέσεις, ο Τσιώλης δεν απέρριψε αμέσως την πρόταση του Ηρακλή, κάτι που όμως θα γίνει.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει και αυτός φιλοδοξίες Σούπερ λίγκας, αλλά κατάφερε να χάσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από το Λεβαδειακό. Πριν καταλήξει στον Νίκο Καργεωργίου ο Γιάννης Κομπότης, μίλησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο πρώτος όμως είπε στον πρόεδρο του Λεβαδειακού πως θα ρωτήσει τον πνευματικό του για το αν θα χρησιμοποιήσει τον παροπλισμένο Βασιλείου ή όχι, ενώ ο Νικολό, δεν ήθελε να ξεκινήσει με πρώτο παιχνίδι τον Ατρόμητο. Μην μπορώντας να περιμένει, ο Κομπότης συμφώνησε με τον Καραγεωργίου. Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει πως ο Αναστασιάδης όντως ήθελε να ρωτήσει τον πνευματικό του, ο Αναστόπουλος όμως περίμενε πρόταση από τον ΟΦΗ και για το λόγο αυτό θέλησε να καθυστερήσει την απάντηση σου. Παλιά καραβάνα ο Κομπότης, δεν του έκανε το χατήρι.

Το παρασκήνιο αναφέρει πως ο Αναστόπουλος έχει βλέψεις για Πανιώνιο και Πλατανιά. Στη Νέα Σμύρνη, είναι σίγουρο πως δεν τον θέλουν καθώς δεν έχει καθόλου συμπάθειες στην Πλατεία. Άλλωστε και με τη νίκη του Πανιώνιου στα Γιάννενα, ο Νίκος Παντέλης απομακρύνθηκε από την πόρτα της εξόδου. Όσον αφορά στον Πλατανιά, μάλλον έχουν υπομονή και θα στηρίξουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Η μοναδική ομάδα της Σούπερ λίγκας που ενδεχομένος να ανοίξει την πόρτα της στο Νικολό, είναι ο ΠΑΣ Γιαννινα με τον Σάββα Παντελίδη να μη νιώθει και τόσο σίγουρος στον πάγκο του.

Από ότι φαίνεται πάντως, η μοναδική πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Νίκο Αναστόπουλο, είναι αυτή του Ηρακλή. Το ρεπορτάζ αναφερει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Η μόνη περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία, είναι να επιμείνει στην προκαταβολή (σχεδόν του μισού συμβολαίου) που ζήτησε ο Αναστόπουλος. Ίσως είναι ακόμα ένα κόλπο του Νικολό για να κερδίσει χρόνο, μήπως και αδειάσει θέση στη Σούπερ λίγκα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/