Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Αποκλείστηκε η Χριστοφοράκη

Published

on

Αποτελούσε τη μοναδική ελπίδα από ελληνικής στο πλευράς στο απλό των γυναικών, αλλά τελικά η Μαρία Χριστοφοράκη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τα έδωσε όλα στο τελευταίο παιχνίδι του 9ου προκριματικού ομίλου με αντίπαλο τη Σλοβένα Μάνκα Φαζμούτ τελικά όμως ηττήθηκε με 4-2 (14-12, 11-2, 9-11, 8-11, 3-11, 5-11) και ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση του ομίλου μένοντας εκτός από τη συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο άλλο παιχνίδι η Ουγγαρέζα Ντόρα Μάνταραζ επιβλήθηκε και της Ίντα Ζντανόβσκα με 4-0 σετ και κατέκτησε την προνομιούχο πρώτη θέση.
Στο 15ο γκρουπ ήρθε, δυστυχώς, νέα απογοήτευση από την Κατερίνα Τόλιου. Είχε σίγουρα πολύ δύσκολη αποστολή εναντίον της Σλοβένας επικεφαλής Άλεξ Γκάλιτς, όμως το χειρότερο είναι ότι έκανε κακή εμφάνιση. Ηττήθηκε με 4-0 σετ (7-11, 8-11, 8-11, 8-11) και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του γκρουπ η Βουλγάρα Μαρία Γιόβκοβα επικράτησε της Ναταλία Μπρίνζα από τη Μολδαβία με 4-1 σετ.
Στο 12ο γκρουπ η Γεωργία Ζαβιτσάνου τέσταρε απλά τις δυνατότητές της κόντρα σε μία εξαιρετική νεαρή αθλήτρια της ευρωπαϊκής σκηνής. Αντιμετώπισε τη Ρουμάνα Ίρινα Τσιομπάνου, Νο54 στις γυναίκες και Νο4 στις ελπίδες στην Ευρώπη. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών ήταν αρκετά καλή κατά διαστήματα ώσπου έχασε φυσιολογικά με 4-0 σετ (8-11, 7-11, 2-11, 8-11). Στο άλλο ματς του γκρουπ η Λέιλα Ολιβέιρα από την Πορτογαλία λύγισε τη Σέρβα Ιζαμπέλα Λουπουλέσκου με 4-3 σετ (από 0-3 κιόλας) και πήρε τη 2η θέση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/