Connect with us

TOP

Φοβερός Σγουρόπουλος στο ευρωπαϊκό

Published

on

Ο 16χρονος Γιάννης Σγουρόπουλος έκανε την υπέρβαση και με φοβερή εμφάνιση στο τελευταίο του παιχνίδι στο προκριματικό όμιλο πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μετά το πολύπειρο Κώστα Παπαγεωργίου που είχε εξασφαλίσει από το πρωί την πρόκριση στο κυριώς ταμπλό, ήρθε και η σειρά του Σγουρόπουλου, ο οποίος νίκησε τον Ιταλό Νιαγκόλ Στογιάνοφ με 4-2 σετ (12-10, 11-4, 11-5, 8-11, 11-13, 11-6) και σε τριπλή ισοβαθμία (με τον σημερινό του αντίπαλο και τον Σέρβο Ζολτ Πέτε) αναδείχτηκε νικητής του 21ου γκρουπ παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση.
Ο 16χρονος αθλητής, σημείωσε δύο νίκες στο όμιλό του, έχασε οριακά ένα ματς ενώ ο Παπαγεωργίου πήρε την πρωτιά στο 23ο γκρουπ με 3 στα 3 καθώς νίκησε 4-0 σετ (11-7, 11-6, 11-7, 11-9) τον Βούλγαρο Αλεξαντρόφ. Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος έμεινε στην 4η θέση του δικού του ομίλου έχοντας την ικανοποίηση των αξιόλογων εμφανίσεων (έχασε 4-0 από τον Ισπανό Αλβάρο Ρόμπλες). Το βράδυ θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον 1ο γύρο ο Παπαγεωργίου, ο Σγουρόπουλος και ο Γκιώνης, ο οποίος ήταν απευθείας στο ταμπλό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/