Connect with us

ΑμεΑ

Αποστολή στο Μάντεβιλ

Published

on

Στα πλαίσια ανάπτυξης αθλημάτων η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, συμετέχει με τις Εθνικές ομάδες στίβου και επιτραπέζιας αντισφαίρησης στα «IWAS JUNIOR GAMES» τα οποία πραγματοποιούνται στο Στόουκ Μάντεβιλ μέχρι τις 8 Αυγούστου.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Οι αθλητές στίβου που συμμετέχουν είναι οι Δημήτριος Μουσταφίδης (ΑΣ Δωδεκάνησος), Οδυσσέας Μουλάς (ΑΣ Αετοί) και Συμεών Κορόξενος (ΑΣ Ειδική Ολυμπιάδα) στα δρομικά αγωνίσματα και τα άλματα και η Δέσποινα Βουδουρίδου (ΑΣ ΛΣ Ο Μακεδόνας) η οποία είναι αθλήτρια ρίψεων.
Τους αθλητές συνοδεύει η ομοσπονδιακή προπονήτρια Χρυσούλα Ορφανού η οποία αναφερόμενη στη συμμετοχή τους, δήλωσε: «Τα παιδιά είναι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές και θέλουμε να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Οπωσδήποτε θα επιδιώξουμε να πάρουν κάποιο μετάλλιο, το οποίο θα τους δώσει την ικανοποίηση αλλά στόχος μας δεν είναι αυτός αφού θέλουμε να νιώσουν τον συναγωνισμό σε διεθνές επίπεδο με σαφώς πιο έμπειρους αθλητές».

Στους αγώνες θα έχουμε εκπροσώπηση και στην επιτραπέζια αντισφαίριση με τον προπονητή της Εθνικής Πολυχρόνη Πολίτση να επιλέγει για την αποστολή του Μάριο Χατζηκυριάκο (ΑΣ ΠΑΣΚΑ), Παναγιώτη Ιωάννου (ΑΣ ΠΑΣΚΑ) και Γιώργο Μουχθή (ΑΣ ΠΑΣΚΑ).
Ο Πολυχρόνης Πολίτσης αναφερόμενος στους αγώνες ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή γίνεται για την εμπειρία καθώς δεν υπάρχει βαθμολογική συγκομιδή. «Θέλουμε οι αθλητές μας να συναγωνισθούν με ίδιους ηλικιακά αθλητές. Οπωσδήποτε αυτό είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Εξάλλου θα είναι πολύ καλοί αγώνες για να προετοιμαστούμε και για το τουρνουά της Γαλλίας όπου εκεί υπάρχει βαθμολογική συγκομιδή. Παράλληλα έχουν σημασία για εμάς οι αγώνες αυτοί γιατί διεξάγονται στη γενέτειρα των Παραολυμπιακών αγώνων, το Στόουκ Μάντεβιλ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/