Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Από τον Μαρινάκη στον Μιχαλολιάκο

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Λόξυγκα είχε το πρωί της Τετάρτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Τον έπιασαν στο στόμα τους ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο Δημήτρης Κύρκος και ο Γιάννης Ηρειώτης! Με τον τελευταίο έβραζαν στον Πειραιά από τη στιγμή που έμαθαν ότι προσπαθούσε απλά να εκμαιεύσει από τον Κύρκο μία αναφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. «Να μας πει με ποια ιδιότητα παραβρίσκεται στη δίκη», έλεγαν οι ερυθρόλευκοι για τον δικηγόρο του Μάκη Ψωμιάδη. Το καρφί αφορούσε στη σχέση του Ηρειώτη με τον Νίκο Πατέρα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και με την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Δεν ήταν επίσημο το… καρφί, αλλά σε non paper! Ο επόμενος που μπορεί να μνημονευθεί στη δίκη για τους ύποπτους αγώνες είναι ο… Νίκος Μιχαλολιάκος! Ναι, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής! Μπορεί να ‘χει την τιμητική του τις επόμενες μέρες. Ακόμα και κατά τη διάρκεια κάποιας κατάθεσης ενδέχεται να γίνει αναφορά στον Μιχαλολιάκο. Τον οποίο γνώριζαν προσωπικά κάποιοι κατηγορούμενοι, αλλά και ορισμένοι από τους μάρτυρες! Τελικά, η ζωή κύκλους κάνει!

Ο αστακός και οι γαρίδες
Την ιστορία με τον αστακό αφηγήθηκα το μεσημέρι της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του alpha 989. Εκείνη την υπόθεση που πήγαν για φαγητό δύο παράγοντες και παρήγγειλαν αστακό. Όταν τον σέρβιραν, ο ένας έβγαλε το πιστόλι, το ακούμπησε στον αστακό και ρώτησε τον άλλον: «Τον θέλεις ψητό ή βραστό;». Ο πρόεδρος των… φιλοξενούμενων είχε μείνει άναυδος. Όταν ξεμπλόκαρε η γλώσσα του άρχισε να φωνάζει: «Είσαι τρελός! Είσαι τρελός!..». Σταμάτησε, όμως, άμεσα διότι είδε στην τζαμαρία τα χνώτα των παιδιών που επιτηρούσαν το μαγαζί και είχαν σβέρκους μεγαλύτερους από το… τραπέζι!

Οι καλοί λογαριασμοί
Οι γαρίδες έλειπαν από το δείπνο των παραγόντων, αλλά υπήρχαν στο τραπέζι της «Βιβλιοθήκης» στο Κολωνάκι όπου έτρωγαν πρόσφατα μία δικηγόρος, ένας εκδότης και ένα στέλεχος της κυβέρνησης. Ο Γιάννης Μιχελάκης παρήγγειλε γαρίδες όπως έμαθα. Αλλά τον λογαριασμό πλήρωσε ο εκδότης. Μην πάει το μυαλό σας στη διαπλοκή. Απλά έτυχε! Αλλά όπως λέει και ο λαός «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να δείχνει». Για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στον κόσμο που δεν γνωρίζει την πολύχρονη φιλία του εκδότη και του πρώην δημοσιογράφου…

Η απόλυση που θα ταράξει
Φεύγουν ο ένας προπονητής μετά από τον άλλον στη Σούπερ Λίγκα και, όμως, το τοπίο παραμένει… ομιχλώδες. Το επισημαίνω για να μην μου πείτε ότι δεν σας έλεγα πώς μπορεί να ανακοινωθεί ένα διαζύγιο – έκπληξη. Μία απόλυση που θα προκαλέσει σοβαρούς κλυδωνισμούς. Σας το αποκαλύπτω την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου για να με θυμηθείτε στο μέλλον. Μην πέσετε στην παγίδα και πάτε τη σκέψη σας στον Στέφενς. Δεν μιλάω για τον Ολλανδό. Για άλλον χτυπάνε οι καμπάνες. Έστω και… υπόκωφα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/