Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αρχίζουν Νοέμβρη, τελειώνουν Ιούνη

Published

on

Τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης των πρωταθλημάτων της Α1 ανδρών και Α1 γυναικών στο πόλο ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Στις 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 ανδρών και Α1 γυναικών. Το 29ο πρωτάθλημα των ανδρών θα αρχίσει στις 15 Νοεμβρίου, κανονική περίοδος τελειώνει στις 9 Μαΐου και τα πλέι οφ θα διεξαχθούν από τις 13 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου. Ενδεχόμενο να τροποποιηθούν οι ημερομηνίες των πλέι οφ υπάρχει εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στο Final 6 του Champions League, που θα γίνει στις 28 ως 30 Μαΐου.
Στις γυναίκες, το 17ο πρωτάθλημα της Α1 αρχίζει στις 22 Νοεμβρίου, η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου και τα πλέι οφ θα γίνουν από τις 20 Μαΐου ως τις 4 Ιουνίου. Το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στις 24 και 25 Απριλίου. Στην κολύμβηση, το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων θα γίνει στις 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου στην Πάτρα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/