Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Πρεμιέρα με Ρουμανία

Published

on

Η FINA ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων του World League, που φέρνει τη Ρουμανία πρώτη στο δρόμο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Το παιχνίδι θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου, τρεις μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα της Α1.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Εντός έδρας ξεκινάει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο World League. Πρώτη αντίπαλος της Ελλάδας στις 18 Νοεμβρίου είναι η Ρουμανία, παιχνίδι που θα γίνει μόλις τρεις μέρες μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στο Super Final, που θα γίνει στο Μπέργκαμο από τις 23 ως τις 28 Ιουνίου. Ο νικητής της διοργάνωσης θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Για την Ελλάδα, που έχει να αντιμετωπίσει στον όμιλό της την πανίσχυρη Ουγγαρία, οι αγώνες θα λειτουργήσουν περισσότερο ως μία πολύ καλή προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, που θα γίνει από τις 24 Ιουλίου ως τις 9 Αυγούστου στο Καζάν της Ρωσίας.

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου
18 Νοεμβρίου Ελλάδα-Ρουμανία, Ουγγαρία-Σλοβακία
9 Δεκεμβρίου Ουγγαρία-Ρουμανία, Σλοβακία-Ελλάδα
20 Ιανουαρίου Ελλάδα-Ουγγαρία, Ρουμανία-Σλοβακία
17 Φεβρουαρίου Ρουμανία-Ελλάδα, Σλοβακία-Ουγγαρία
17 Μαρτίου Ρουμανία-Ουγγαρία, Ελλάδα-Σλοβακία
14 Απριλίου Ουγγαρία-Ελλάδα, Σλοβακία-Ρουμανία

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/