Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Γέφυρες στον Τσακίρη

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Ανέβηκε στα ΜΜΕ το θέμα του Κώστα Τσακίρη και της επιθυμίας του να προχωρήσει στον διαχειριστικό έλεγχο του Πανιωνίου.

Απόλυτα δικαιολογημένα διότι οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης. Εντάξει, οι πρώην και οι νυν παράγοντες έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν έναντι στους ποδοσφαιριστές. Αλλά την λύση στα σοβαρά προβλήματα μπορεί να την δώσει μόνο ο Τσακίρης! Το ξέρουν και εκείνοι που φιλοδοξούν να παραμείνουν δίπλα του εάν οριστικοποιηθεί η επιστροφή του. Γι’ αυτό έριξαν ήδη γέφυρες επικοινωνίας μαζί του. Ο Τσακίρης, βέβαια, εξακολουθεί να περιμένει μία συγνώμη από τους οργανωμένους, με τους οποίους ήρθε σε ρήξη. Προς αυτή την κατεύθυνση του υποσχέθηκαν να κινηθούν όσοι επιδιώκουν τη συνεργασία μαζί του.

Πόλεμος
Μαίνεται στο παρασκήνιο ο πόλεμος ανάμεσα στους πλέον προβεβλημένους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου. Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις επιβεβαιώνουν το χάσμα που μεγαλώνει ανάμεσά τους. Μόνο που σε κάποιες ομάδες ανοίγουν και εσωτερικά μέτωπα! Με απρόβλεπτες επιπτώσεις για τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα. Και στο ποδόσφαιρο! Λεπτομέρειες προσεχώς! Τα κανόνια, πάντως, έχουν ήδη οπλίσει και ρίχνουν κατά ριπάς!

Το φιλέ της κόντρας
Θα προβληθεί ιδιαίτερα ο επιχειρηματίας που ανάλαβε το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού! Αν και ελάχιστοι γνώριζαν το παρελθόν του Χρήστου Φλαμπούρα, στον Πειραιά το έχουν πάρει απόφαση να τον αναδείξουν για να μπουν στο μάτι του… Τίγρη! Ο Φλαμπούρας έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλοι στον Ολυμπιακού θεωρούν πώς μπορούν και κουρδίζουν τον άνθρωπο που ευαγγελίζεται, κατά τα λεγόμενά του, την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δισταγμοί
Διστακτικοί παρουσιάζονται στον Ατρόμητο για το μέλλον της σχέσης του με τον Ματίας Ιγκλέσιας. Θέλουν να κρατήσουν τον Αργεντινό στο Περιστέρι και μετά από τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά έχουν κατά νου να προωθήσουν και τον Παναγιώτη Μπάλλα, τον οποίο εκτιμούν ιδιαίτερα, αν και τον τελευταίο χρόνο δείχνει… στάσιμος. Το ζήτημα του Ιγκλέσιας έχει και άλλη διάσταση. Ο Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι ο Αργεντινός ακούει ήδη τις σειρήνες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, άρα θα αυξήσει τις απαιτήσεις του. Έτσι, προσπαθούν να χειριστούν προσεχτικά την υπόθεση, αν και αυτή την περίοδο οι πιθανότητες παραμονής του Ιγκλέσιας στο Περιστέρι είναι λιγότερες σε σύγκριση με εκείνες της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/