Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Για κούπα στη Βαρκελώνη

Published

on

Στην πισίνα Σαν Τζόρντι της Βαρκελώνης θα γίνουν τα ευρωπαϊκά Σούπερ καπ της υδατοσφαίρισης στις 21 Νοεμβρίου. Ο κάτοχος του Len trophy Ολυμπιακός θα διεκδικήσει αυτό τον γυναικών.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Με τις πρωταθλήτριες Ευρώπης σε άνδρες και γυναίκες να προέρχονται από τη Βαρκελώνη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υγρού στίβου (LEN) δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα για την πόλη που θα φιλοξενήσει τα Σούπερ καπ. Η διοργανώτρια καταλανική κολυμβητική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τα δύο παιχνίδια, για πρώτη φορά, θα γίνουν την ίδια μέρα στην πισίνα Σαν Τζόρντι.
Εκεί θα βρίσκεται στις 21 Νοεμβρίου και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, κάτοχος του φετινού Len trophy, για να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της φετινής σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σανταμπέλ. Στους άνδρες, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελονέτα θα υποδεχτεί τη ρωσική Σπάρτακ Βόλγκογκραντ, που κατέκτησε το Euro cup.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/