Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Γλίτωσαν πολλοί από το 1-2

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Ή μήπως… καλησπέρα! Με κυνηγάει ο Θανάσης και με εκθέτει ότι είμαι… καψούρης και δεν μπορώ να αποδώσω. Μα, πάντα καψούρης ήμουν στη ζωή μου! Και πάντα μου έβαζαν χέρι οι γυναίκες ότι ενδιαφερόμουν περισσότερο για τη δουλειά. Όπως ενδιαφέρονταν πιο πολύ για το στοίχημα όσοι έβλεπαν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πανθρακικός από την τηλεόραση. Έπεσαν πολλά λεφτά στην ανατροπή. Στο «δύο ημίχρονο και άσο τελικό»! Είχε, βλέπετε, προηγηθεί το άλλο… σύνθημα για το διαφορετικό σύστημα: «Αυτό, αυτό είναι σωστό, άσος στο ημίχρονο και δύο τελικό». Το φώναζαν το βράδυ του Σαββάτου μετά από την ανατροπή του Ολυμπιακού στα Περιβόλια. Βούιξε η πιάτσα από το πρωί της Κυριακής ότι παίχθηκαν πολλά λεφτά στην ανατροπή. Όχι μόνο στη διάρκεια του ματς, αλλά και πριν από την έναρξή του. Οι φήμες μιλούσαν για ζημιά 1 εκατ. ευρώ για τον ΟΠΑΠ. Τεράστιο ποσό εάν αποδειχθεί αληθινό. Επειδή, όμως, στον κόσμο αρέσουν τα σενάρια συνωμοσίας, το πήραν όλοι σκοινί – κορδόνι και έπαιζαν χθες διπλό – άσο τον Παναθηναϊκό. Το 1-2 του Πανθρακικού, δηλαδή, γλίτωσε αρκετούς από εμφράγματα και εγκεφαλικά.

Χωρίς γκολ και ειδικά…
Στη δημοσιογραφική πιάτσα ακουγόταν επίσης ότι οι διοργανωτές του στοιχήματος θα βγάλουν από το κουπόνι τα ειδικά στοιχήματα για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δίνουν, δηλαδή, μόνο σημείο. Ούτε γκολ ούτε ημίχρονα, ούτε σκορ. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να λειτουργήσουν κάποιοι παρορμητικά σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση. Αλλά επειδή το άκουσα και από έμπειρους ανθρώπους, το καταθέτω για να μην πείτε έπειτα ότι μας έπιασαν στον ύπνο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι η λήψη τέτοιου μέτρου θα στρέψει αλλού τους παίκτες.

Παίζει η Νίνα στην ΑΕΚ;
Πρώτο τραπέζι πίστα μου είπαν ότι ήταν το Σάββατο το βράδυ ο Μελισσανίδης στο «Θέατρο». Ναι, στον Παντελή Παντελίδη! Επίσης μου μετέφεραν ότι στο ίδιο τραπέζι καθόταν και η Νίνα Βλάχου. Βρε, λέτε να παίξει μπάλα η Νίνα στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Αγίας Σοφίας ή να ασχοληθεί με την ΑΕΚ από κάποιο πόστο; Όλα είναι πιθανά, διότι ο Μελισσανίδης έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και θέλει να ‘χει δίπλα του άτομα με γνώσεις και γνωριμίες! Και η Νίνα παίζει μπάλα και στα δύο ταμπλό! Με επιτυχία, μάλιστα, διότι μην ξεχνάμε ότι κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία για τον ελληνικό Τύπο.

Βράζουν στον ΠΑΟ
Ακούγεται έντονα εκεί στις παρυφές της λεωφόρο Αλεξάνδρας ότι ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών βράζει και σύντομα θα υπάρξουν μετωπικές και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βεβαίως – βεβαίως διότι εκείνο το βράδυ όλοι συμφωνούν πως πρέπει να στείλουν τα κατάλληλα μηνύματα προς όλους εκείνους που θεωρούν ότι τους έχουν στο μάτι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/