Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Πήρε θέση και ο Σιανίδης!

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Πέρασε δύσκολες ώρες ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ για τον υποτιθέμενο χωρισμό του με την Ιωάννα Λίλη. Προσέφυγε, μάλιστα, στη Δικαιοσύνη για να προστατέψει την οικογενειακή γαλήνη. Όπως, βέβαια, έγραψε η αφεντιά μου τις προάλλες, το ζητούμενο ήταν η επόμενη κίνηση της Ιωάννας. Εντέλει, η Λίλη συνέπλευσε με τον “Ζαγόρ” και υπέγραψαν μαζί τη μήνυση κατά της εφημερίδας που τους έβγαλε στα… μανταλάκια. Αλλά η είδηση ήταν ότι στην υπόθεση παρενέβη μέχρι και ο Χάρης Σιανίδης. Με δηλώσεις υπέρ της Ιωάννας. Το εγκώμιο της έπλεξε! Εκείνο, όμως, που πολλοί απέτυχαν να εξηγήσουν ήταν γιατί δεν είχε βγει μπροστά ο Σιανίδης όταν άρχισαν οι πρώτες αναφορές για σύννεφα στη σχέση της Ιωάννας και του Θοδωρή. Τότε που δημοσιεύτηκε και φωτογραφία της Λίλη στο Κολωνάκι δίπλα στον Χάρη. Στέκομαι στο σίριαλ με αφορμή και τη συνέντευξη της Ιωάννας στα “Παραπολιτικά”. Στη Σπυριδούλα Τριάντου. Φίλη της από τα παλιά. “Δεν χωρίζω τον άνδρα μου”, δήλωσε ευθέως η Ιωάννα! Γιατί να μην την πιστέψουμε; Άρα, εδώ τελειώνει το σίριαλ. Ή μήπως όχι;…

Κουμπάρος ο Σαμαράς!
Είπαμε να το ρίξουμε σήμερα στο life style του αθλητισμού. Έχει, άλλωστε, αρκετές ειδήσεις ο χώρος. Αναξιοποίητες οι περισσόερες. Είδα, για παράδειγμα, ότι ο Παναγιώτης Κονέ ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Χριστίνα Στεφανίδη. Τόσα χρόνια είναι μαζί τα παιδιά και αποφάσισαν να ανεβούν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Με κουμπάρο τον Γιώργο Σαμαρά! Κολλητοί είναι οι δύο διεθνείς και κάθε καλοκαίρι κάνουν μαζί τις τσάρκες τους στα ελληνικά νησιά. Ο Κονέ με τη Χριστίνα μόνιμα στο πλευρό του, ο Σαμαράς με διαφορετική παρέα κάθε χρόνο.

Τάκλιν Γιούρκα στη Θωμαή
Ένα άλλο ζευγάρι (;) που συζητιέται ευρέως στους ποδοσφαιρικούς κύκλους είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και η Θωμαή Απέργη. Έχουν βγει τρεις – τέσσερις φορές και τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν! Την πρώτη φορά είχαν και παρέα, αλλά τις επόμενες το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο άλλοτε διεθνής μπακ και η ανερχόμενη τραγουδίστρια βγήκαν μόνοι τους. Νέα παιδιά είναι, ελεύθερα όπως λέει η πιάτσα, γιατί να μη βρουν ένα σημείο επαφής; Ο Γιούρκας, άλλωστε, μοιάζει με παιδί για σπίτι, διότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει επιτυχημένες επενδύσεις των χρημάτων που τους άφησε το ποδόσφαιρο.

Φόβος για κονδυλώματα…
Υπάρχει, πάντως, κι ένας αδιόρατος φόβος στην πιάτσα των μοντέλων και της show biz γενικότερα. Έχει προκληθεί από τις πληροφορίες ότι διεθνής ποδοσφαιριστής έχει γεμίσει… κονδυλώματα και τα σέρνει από κανάρα σε κανάρα! Το πρόβλημα απειλεί να πάρει διαστάσεις διότι πρόκειται για εμφανίσιμο άνδρα με επιτυχίες στις γυναίκες παρά τη φήμη που τον συνοδεύει.

Εντολή για Αρδίζογλου
Να πάμε και σε κάτι καθαρά αθλητικό. Βγήκε σε ένα σάιτ ο Χρήστος Αρδίζογλου και εξαπέλυσε επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε άλλες εποχές, τα λόγια του θα είχαν γίνει πρώτο θέμα στις εφημερίδες. Αλλά τώρα τον αγνόησαν. Έπεσε γραμμή από ψηλά να περάσουν στα ντούκου όσα κατήγγειλε ο άλλοτε διεθνής εξτρέμ. Με το επιχείρημα ότι “εντάξει, μωρέ ξέρετε όλοι ότι ο Αρδίζογλου δεν πάει και πολύ καλά…”. Τι πληρώνει ο άνθρωπος; Ότι κάποτε είχε στείλει γλάστρα στον Λάκη Νικολάου ανήμερα του Αγίου Νικολάου!..

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/