Connect with us

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Γροθιές στον διαιτητή (video)

Published

on

Απίστευτες καταστάσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της πυγμαχίας στην Κροατία, με τον Βίντο Λόντσαρ να γρονθοκοπεί διαιτητή και να αποβάλλεται δια βίου από το άθλημα.

Στον αγώνα με τον Λιθουανό Μπανιούλις, ο διαιτητής Ματσιέι Τζιούγκορτ έκρινε ότι ο Κροάτης δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και διέκοψε την αναμέτρηση υπέρ του πρώτου. Οι δύο πυγμάχοι αποσύρθηκαν στις γωνίες τους για να βγάλουν τα γάντια και πριν ο διαιτητής σηκώσει το χέρι του Μπανιούλις για να τον ανακηρύξει νικητή, ο Λόντσαρ άρχισε να τον χτυπά με μανία και τον σώριασε στο ρίνγκ.

Με συνοπτικές διαδικασίες, η κροατική ομοσπονδία αποφάσισε να αποβάλλει τον Λόντσαρ από το άθλημα εφ όρου ζωής, ενώ την απόφαση επικύρωσε άμεσα η παγκόσμια ομοσπονδία.

«Ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσε να μας συμβεί. Όλη η προσπάθεια για να διοργανώσουμε άψογους αγώνες και να αναδείξουμε την εικόνα της πυγμαχίας μας, καταστράφηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της κροάτικης ομοσπονδίας, Μάρκο Μάροβιτς.

Ο διαιτητής κατέληξε στο νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ, όπου και αναρρώνει.

http://www.youtube.com/watch?v=wjjKnjFZcww

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/