Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Δεν αρχίσαμε καλά

Published

on

Με δύο αποκλεισμούς και έναν τραυματισμό ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στη Ζυρίχη. Μπανιώτης και Μάστορας έμειναν εκτός τελικού στο άλμα εις ύψος, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ εγκατέλειψε στα 20χλμ. βάδην από το τέταρτο λεπτό.

Οι δύο Έλληνες άλτες έμειναν χαμηλά στο ύψος καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 2.19μ. Τόσο ο Μπανιώτης όσο και ο Μάστορας έμειναν στο 2.15μ. και αποχαιρέτησαν νωρίς των ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης, διαψευδοντας τις προσδοκίες για συμμετοχή στον τελικό. Να σημειωθεί ότι το όριο πρόκρισης ήταν το 2.28μ.
Άτυχος ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ εγκατέλειψε μόλις στο 4ο λεπτό την κούρσα των 20χλμ. βάδην λόγω τραυματισμού. Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής ένιωσε τράβηγμα και εγκατέλειψε νωρίς απογοητευμένος, Τον αγώνα κέρδισε ο Ισπανός Άνχελ Μίγκελ Λόπεζ με χρόνο 1:19.44. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Ρώσος Αλεξάντερ Ιβάνοφ με 1:19.45 και στην τρίτη θέση ο επίσης Ρώσος, Ντένις Στρέλκοφ με 1.:19.46.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/