Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Δεν είναι αχάριστος ο Σαββίδης

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Και καλή εβδομάδα! Ακούγεται συχνά τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα το όνομα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Πιο συχνά και από τα μηνύματα του Θανάση με τη συνήθη εντολή: στείλε το κείμενο. Πλούσια έχει κάνει ο Θανάσης την εταιρία της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης δεν πάει πίσω στις επαφές του με τον Λυκουρέζο. Με μία σημαντική διαφορά σε όσα γράφονται δεξιά και αριστερά περί ανάγκης του Ιβάν να ενισχύσει νομικά τον ΠΑΟΚ στην αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Δώνη. Μα, η υπόθεση συζητήθηκε ήδη σε δεύτερο βαθμό και απέμειναν μόνο τα υπομνήματα των δύο πλευρών. Πού θα βοηθήσει, λοιπόν, ο Λυκουρέζος; Απλά είναι τα πράγματα. Ο Σαββίδης ανταποδίδει τις κατά καιρούς υπηρεσίες που του πρόσφερε ο γνωστός δικηγόρος. Στα κάτω του είναι ο Αλέξανδρος και ο Ιβάν θέλησε να αποδείξει ότι μόνο αχάριστος δεν είναι. Επανέφερε τον Λυκουρέζο στην επικαιρότητα! Έτσι, είναι οι φίλοι!

Σαββατόβραδο στη ΓΑΔΑ
Ούτε ρεπό δεν μπορεί να πάρει η Βάγια από την ΕΛ. ΑΣ. Ακόμα και το απόγευμα του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ το πέρασε η υπεύθυνη της ΑΕΚ για τους συνδέσμους. Έτρεχε και δεν έφτανε έπειτα από τα επεισόδια που προκλήθηκαν στη Νεάπολη πριν από την έναρξη του φιλικού ανάμεσα στον Ιωνικό και στην Ένωση. Η Βρεττάκου κινητοποιήθηκε όταν πληροφορήθηκε τις συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ. Έσπευσε στη ΓΑΔΑ και προσπάθησε να ερευνήσει τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκαν τα επεισόδια.

Ο Πέτρος σώζει τον Θωμά
Απεβίωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης, αλλά εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα σοβαρά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον θάνατο του Θεοδωρίδη στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η υπερασπιστική γραμμή του Θωμά Μητρόπουλου στην προσπάθειά του να ακυρώσει το κατηγορητήριο για τα ύποπτα ματς. Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω συγκαταλέγεται στους 11 πρώτους κατηγορούμενους που καλούνται να δικαστούν στις 23 Οκτωβρίου για παράνομα στοιχηματισμό και για συμμετοχή σε στημένους αγώνες. Επιδιώκει, λοιπόν, να αξιοποιήσει το γεγονός ότι ο Θεοδωρίδης αποτελούσε μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση με στόχο να ακυρώσει το κατηγορητήριο.

Βαφτίσια δίχως γούρι
Σε μία βάπτιση γλεντούσε το βράδυ του Σαββάτου ο Μάνθος Πουλινάκης! Έδιναν κι έπαιρναν οι ευχές στον πρόεδρο του ΟΦΗ για την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Έδειχνε, μάλιστα, να το πιστεύει ο Πουλινάκης, αλλά στην πράξη μόνο γούρι δεν του έφερε η βάπτιση. Ο Αστέρας πήρε την ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» και ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε να απολογείται σε οπαδούς και συνεργάτες για την αδυναμία της ομάδας του να πάρει ένα τρίποντο, αν και ήδη μετράει τρεις εντός έδρας αγώνες. Και πού να έρθει η ώρα των πρώτων… πληρωμών. Εκεί θα αρχίσουν τα δύσκολα για τον Μάνθο…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/