Connect with us

STORY

Δύο στα δύο οι μικροί

Published

on

Εξαιρετικό ήταν το δίδυμο του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών, με τους Γιάννη Πέτρου και Στέφανο Ντούσκο να κερδίζουν την 1η θέση στη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας, και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν την είσοδό τους στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Οι δύο νεαροί κωπηλάτες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης και του ΝΟ Ιωαννίνων αντίστοιχα, τερμάτισαν άνετα σε χρόνο 06:32.85 κερδίζοντας τη 2η σειρά των ρεπεσάζ, επίδοση που ήταν ικανή να τους στείλει στον ημιτελικό. Δεύτερο στην κούρσα κατετάγη το πλήρωμα των Ιρλανδών Γκάρι Ο’Ντόνοβαν και Σέι Ο’Ντρίσκολ, με 06:34.86, ενώ τρίτο ήταν εκείνο των Ισπανών Μαρκ Μοντάνι Δάουφι και Άντρια Μιτγιαβίλα, σε 06:36.66.
Οι Έλληνες αθλητές τέθηκαν από την αρχή επικεφαλής της κούρσας, με πέρασμα 01:34.05 στα πρώτα 500μ., θέση που διατήρησαν με χαρακτηριστική άνεση μέχρι τη γραμμή του τερματισμού, έχοντας χρόνους 03:12.64 και 04:53.05 αντίστοιχα στα υπόλοιπα 2/4 της διαδρομής.

Ο ημιτελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (26/7), με ώρα έναρξης στις 15:40 ώρα Ελλάδας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/