Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δώνης αντί Αναστασίου;

Published

on

Ο Μίτσελ ήταν το πρώτο φαβορί, αλλά τελικά από ότι φάινεται θα τον προλάβει ο Αναστασίου. Ο Αλαφούζος δεν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκό, κυρίως όμως από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων, θεωρεί πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρει ο προπονητής. Αντιθέτως είναι απόλυτα ικανοποιημένος και στηρίζει τον τεχνικό του διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα.
Αν η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν αλλάξει άμεσα, ο Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ήδη το ρεπορτάζ αναφέρει για επαφή του Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει αυτός την ομάδα. Άλλωστε στους πράσινους αγωνίζεται και ο μεγάλος του γιος, Χρήστος και έτσι για πρώτη φορά μπαμπάς και γιος θα βρεθούν στην ίδια ομάδα.
Οι επόμενες δύο αγωνιστικές (με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης εντός) θα αποτελέσουν το κριτήριο για την παραμονή ή όχι του Αναστασίου και το αν θα αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό, ο Δώνης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/