Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Εκεί πάμε για μετάλλια

Published

on

Μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα διεκδικήσουν και την επόμενη σεζόν οι μικρές Εθνικές ομάδες του πόλο. Φέτος την παράδοση κατάκτησης μεταλλίων συνέχισε η ομάδα νέων γυναικών με το χρυσό ευρωπαϊκό στην Όστια.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η Ελλάδα στις υποδομές του πόλο συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες δυνάμεις παγκοσμίως. Οι επιτυχίες τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια απλά επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα τις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρουν μέρος του χρόνου οι ελπίδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Την αρχή θα κάνουν οι Εθνικές ομάδες εφήβων κα νεανίδων, που θα πάρουν μέρος στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 12 ως τις 21 Ιουνίου. Ακολούθως η Εθνική ομάδα νέων γυναικών θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άλμα Άτι του Καζακστάν στις 15 ως 23 Αυγούστου. Η χρονιά θα κλείσει με τη συμμετοχή της Εθνικής νέων ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γουναταλαχάρα από τις 4 ως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/