Connect with us

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Εκτός ημιτελικού η Φερεκίδου

Published

on

Με την 37η θέση αποχαιρέτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του καγιάκ, Μαρία Φερεκίδου, το παγκόσμιο πρωτάθλημα σλάλομ κανόε-καγιάκ που ολοκληρώθηκε στο Ντιπ Κρικ του Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Η 33χρονη αθλήτρια του «ΑΠΟΣ Τύμφη Κόνιτσας», Νο.63 στον κόσμο, διαγωνίστηκε στους προκριματικούς του μονοθέσιου καγιάκ (Κ1) των γυναικών, καταλαμβάνοντας την 37η θέση με χρόνο 124.41, επίδοση που δεν της επέτρεψε να προκριθεί στα ημιτελικά της κατηγορίας της.

Η Φερεκίδου ήταν η δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που έλαβε μέρος στη διεθνή διοργάνωση της αμερικανικής πολιτείας, καθώς είχε προηγηθεί η προσπάθεια της 15χρονης Στέλλας Κακαρά, η οποία διαγωνίστηκε στο γυναικείο ταμπλό του μονοθέσιου κανόε (C1), τερματίζοντας στην 26η θέση στους προκριματικούς, με χρόνο 230.70. Παρότι έμεινε εκτός ημιτελικών, αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή αθλήτρια αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην κατηγορία των γυναικών, καθώς βρέθηκε στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσω του προγράμματος ταλέντων (TIP) της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/