Connect with us

STORY

Ελλάς-Ιταλία, ναυμαχία

Published

on

Με τον κακό της δαίμονα, την Ιταλία θα διασταυρωθεί η Ελλάδα στον προημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Οι Ιταλίδες, έχουν στερήσει από την Εθνική μας ομάδα, ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2004 στην Αθήνα και ένα χρυσό ευρωπαϊκό στο Αϊντχόφεν το 2012. Ήρθε η ώρα της εκδίκησης.

Η κανονική περίοδος των αγώνων είναι για πλάκα. Το πρωτάθλημα αρχίζει στα πλέι οφ, λένε οι Αμερικανοι και μάλλον έχουν δίκιο. Μπορεί η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών να μη δικαίωσε τις προσδοκίες στα τρία παιχνίδια του ομίλου, έχοντας μία νίκη και δύο ήττες, ωστόσο όμως στα νοκ άουτ παιχνίδια έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει το πλεόνασμα ταλέντου και ποιότητας που διαθέτει, απέναντι σε μία ομάδα που μας έχει κόψει το δρόμο προς την κορυφή σε δύο περιπτώσεις.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση θα έχουν δύσκολο έργο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Η Ιταλία δεν είναι αχτύπητη και με τη σωστή τακτική και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, η Εθνική δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα στον πλανήτη. Την Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση και περίπου μία ώρα αργότερα θα γνωρίζουμε, αν η Εθνική γυναικών θα διεκδικήσει μετάλλιο ή την 5η θέση.
Στο άλλο ζευγάρι των προημιτελικών, η διοργανώτρια Ουγγαρία, αντιμετωπίζει τη Ρωσία. Να σημειωθεί πως Ολλανδία και Ισπανία ως πρώτες στους δύο ομίλους, προκρίθηκαν απευθείας στους ημιτελικούς

Οι τελικές βαθμολογίες
1ος όμιλος
Ολλανδία 9
Ουγγαρία 6
Ελλάδα 3
Βρετανία 0
2ος όμιλος
Ισπανία 6
Ιταλία 6
Ρωσία 6
Γαλλία 0

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (Τρίτη 22 Ιουλίου)
1. Ουγγαρία-Ρωσία 17:30
2. Ιταλία-Ελλάδα 19:00

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (Πέμπτη 24 Ιουλίου)
Ολλανδία-νικητής 2
Ισπανία-νικητής 1

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/