Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Επιστρέφει για το Ρίο

Published

on

Τέλος στα σενάρια επιστροφής της ή μη έβαλε μέσω του instagram η Γέλενα Ισινμπάεβα , η οποία σε μήνυμά της αναφέρει ότι αυτή την εποχή ασχολείται με την οικογένειά της και δεν θα αρχίσει προπονήσεις νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2015.

του Τόλη Λελεκίδη

Φυσικά στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ντε Ζανέιρο το 2016. «Τα μίντια αναφέρουν πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή μου στους αγώνες για αυτό αποφάσισα να σας ενημερώσω προσωπικά για τα σχέδια μου.
Αυτή την περίοδο είμαι πλήρως απασχολημένη με την κόρη και την οικογένειά μου και κάνω απλώς χαλαρή προπόνηση. Δεν θα αρχίσω να προπονούμαι σε φουλ ρυθμούς νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2015.
Για μένα βασικός στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 κι έτσι δεν θα λάβω μέρος σε αγώνες το 2015. Αυτά είναι τα πλάνα μου, αλλά θα δούμε τι θα δείξει η πραγματικότητα», αναφέρει σχετικά η Ρωσίδα αθλήτρια.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/