Connect with us

ΑμεΑ

Επιστροφη στα κορτ

Published

on

Στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο του Μπρνο της Τσεχίας βρίσκονται οι Έλληνες αθλητές Γιώργος Λαζαρίδης και Στέφανος Διαμαντής.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Οι αγώνες αρχίζουν αύριο με συμμετοχή 30 αθλητών κυρίως από την Ευρώπη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Το δίδυμο Διαμαντής-Λαζαρίδης θα αγωνιστεί μαζί στο διπλό και ο καθένας ξεχωριστά στο μονό. Οι δυο αθλητές μας έρχονται από αγωνιστική απραξία. Ο Στέφανος Διαμαντής μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ολλανδίας όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στα τέλη Μαΐου, αναγκάστηκε να μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, για 2,5 μήνες. Στο τουρνουά του Μπρνο, θα προσπαθήσει για το καλύτερο για να ανακτήσει το χαμενο έδαφος αυτής της περιόδου και να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα κορτ (τελευταίος αγώνας 16.08.2013) κάνει αυτό το ταξίδι όπως μας δήλωσε για να εγκλιματιστεί και να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Επίσης θέλει δει σε τί αγωνιστική αγωνιστική και φυσική κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος σε σύγκριση με αθλητές που έχουν βρεθεί αρκετές φορές απέναντι του. Ο Έλληνας αθλητής επιδιώκει το 2015 να είναι απόλυτα έτοιμος προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο η οποία θα είναι η δεύτερη μετά τη συμμετοχή στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/