Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η έρευνα για την μπλε εμφάνιση

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Το διήμερο ρεπό δικαιολογείται με επιχειρήματα, αν και για τα δικά μου δεδομένα είναι απαράδεκτη εξέλιξη. Ζητάω, λοιπόν, συγνώμη για την έλλειψη επικοινωνίας μας την Παρασκευή και το Σάββατο. Και μπαίνω αμέσως στο ρεπορτάζ. Από τη στιγμή που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» η 11άδα του Ολυμπιακού, στα δημοσιογραφικά μπουθ σήμανε συναγερμός. Όλοι έψαχναν απάντηση στο ερώτημα γιατί προτίμησαν οι πρωταθλητές την 3η εμφάνισή τους, την μπλε. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά στην ιστορία των ντέρμπι που αρνήθηκε ο Ολυμπιακός τα παραδοσιακά «ερυθρόλευκα». Στις ερωτήσεις που έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι, τα περισσότερα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ δήλωναν άγνοια. Το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, δόθηκε η πρώτη εξήγηση. Την παραθέτω έστω και αν δεν είναι απόλυτα πειστική. «Την προτιμήσαμε για γούρι επειδή με την ίδια εμφάνιση παίξαμε στις Βρυξέλλες και στη Λισαβόνα», μου είπαν. Μπορεί και να ‘ναι έτσι. Προσωπικά έχω ενστάσεις, αλλά εδώ παραθέτουμε ρεπορτάζ. Γι’ αυτό αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθω στην πορεία της ημέρας εάν βρω τον πραγματικό λόγο για την μπλε εμφάνιση των… ερυθρολεύκων.

Το μάζεψε γρήγορα ο Αναστασίου
Ξέσπασε στον Τριανταφυλλόπουλο ο Γιάννης Αναστασίου για το γκολ του Μήτρογλου στο ντέρμπι. Τα γκάζια έγιναν αντιληπτά απ’ όλους τους παίκτες του «τριφυλλιού» που έσπευσαν να στηρίξουν το νεαρό αμυντικό, ο οποίος έβριζε Θεούς και δαίμονες εκείνη την ώρα. Την αντίδραση του Τριανταφυλλόπουλου αντιλήφθηκε ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίος ενημέρωσε τον Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατάλαβε τον κίνδυνο να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του και όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι έτρεξε στη φυσούνα και πήρε αγκαλιά τον πιτσιρικά. Του εξήγησε ότι το ξέσπασμά του είχε να κάνει με τις τεράστιες απαιτήσεις που έχει από εκείνον επειδή πιστεύει στο ταλέντο του. Αγκαλιά μπήκαν στα αποδυτήρια ο Αναστασίου και ο Τριανταφυλλόπουλος. Οι εξηγήσεις έπεισαν τον παίκτη και έτσι ξεπεράστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα.

Τον θέλει και του χρόνου
Άλλο ένα γκολ πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ισοφάριση κόντρα στον Εργοτέλη είχε διπλή σφραγίδα. Ανέδειξε τη δουλειά που κάνει ο Χιουμπ Στέφενς στις στημένες φάσεις, αλλά και τον υψηλό δείκτη ευφυΐας του Πατρινού μεσοαμυντικού. Τον οποίο θέλει ο Στέφενς στην Τούμπα και την επόμενη σεζόν εάν παραμείνει στο τιμόνι του Δικέφαλου. Σκοπεύει, μάλιστα, να κάνει άμεσα τη σχετική εισήγηση στον Ιβάν Σαββίδη με συνέπεια να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα για τον «Κατσούρ» και την ΑΕΚ.

Οι απορίες της εκκαθάρισης
Διάβασα το Σάββατο στον «Δικέφαλο» το άρθρο που έγραψε η Πέννυ Κονιτσιώτη για την εκκαθάριση των ΠΑΕ που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Προσφέρει απλόχερα τις νομικές γνώσεις της η πανέμορφη Θεσσαλονικιά δικηγόρος και μας ανοίγει τα μάτια. Από το άρθρο της Κονιτσιώτη, όμως, δημιουργήθηκε στην αφεντιά μου μία… άσχετη απορία. Ποια; Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ουδείς στην «Ένωση» μιλάει για τη διαδικασία και ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο… Πιθανότατα θα πρέπει να τον αναζητήσουμε για να μάθουμε γιατί… μπλόκαρε η υπόθεση…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/