Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η απουσία κάθε αναφοράς

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Μας εγκατέλειψε ο πυρετός έπειτα από μία εβδομάδα και είπαμε να επιστρέψουμε. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι λείψαμε από αρκετούς και δεν θέλουμε να παρατείνουμε την αγωνία των πολλών και την… άγνοια των λίγων. Έκαναν την αγωγή κατά της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά την πιάτσα ξάφνιασε περισσότερο η απουσία της είδησης από το πρωτοσέλιδο της Sportday. Λες και δεν κουνήθηκε φύλλο. Ακόμα και στη Σούπερ Λίγκα έψαχναν και ξαναέψαχναν την πρώτη σελίδα για να βρουν έστω μία βούλα. Τελικά έμειναν με την απορία. Γενικά υπήρχε μία διάθεση για περιορισμό στην έκταση του θέματος. «Είναι μία φούσκα», εξηγούσαν από τον… Πειραιά. Τι σχέση το Λιμάνι με την Καλλιθέα; Είναι μόλις 7 λεπτά δρόμος με τον ηλεκτρικό! Άρα, εύκολα φτάνουν στα αυτιά των ρεπόρτερ ακόμα και οι σκέψεις που κάνουν στον Ολυμπιακό.

Μόνο μία δημοσίευση
Η επικείμενη γενική συνέλευση της ΑΕΚ για τη διάλυση της ΠΑΕ προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αναφορικά με τη στάση των «κιτρινόμαυρων» παρά τα ερωτήματα του Κωνσταντίνου Κοτσώνη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Ο Ανδρέας Δημητρέλος προκήρυξε τη γενική συνέλευση για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου με δημοσίευση μόνο σε μία εφημερίδα, τη Ναυτεμπορική. Και, άντε, εκεί δεν μπορεί να του πει κάποιος κάτι. Αλλά η επιμονή του εκκαθαριστή να δημοσιεύει λανθασμένο ισολογισμό ασφαλώς και αυξάνει τις… υποψίες για όσα συμβαίνουν με τη διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Άρχισαν έρευνες
Μόνο τυχαία δεν βγήκε η ανακοίνωση της Original 21 για τους ανεγκέφαλους που βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7. Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ότι μπορεί να ‘ναι ΑΕΚτζήδες οι δράστες, στα κλαμπ της Original σήμανε συναγερμός! Με ξεκάθαρη εντολή προς όλες τις κατευθύνσεις: «Βρείτε τους να δούμε αν είναι δικοί μας». Ο στόχος; Τον διευκρίνισαν στην ανακοίνωση. «Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς που το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει». Να προσθέσω κι εγώ ότι θα γίνει πανηγύρι με την ιστορία διότι και σε άλλες ομάδες έχουν εκνευριστεί από τη βεβήλωση του μνημείου.

Έρχονται οι Κύπριοι
Προσπάθησε ο Γιώργος Σπανός να ρίξει τους τόνους στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ο Ατρόμητος παραμένει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! Οι Περιστεριώτες πρωταγωνιστούν σε όλα τα σενάρια με αφίξεις και αναχωρήσεις. Χωρίς ακόμα να έχουν αρχίσει τα παιχνίδια και οι Κύπριοι, οι οποίοι σχεδιάζουν να κινηθούν για τον Ματίας Ιγκλέσιας και τον Σωκράτη Φυτανίδη. Οι δύο παίκτες αποτελούν προσωπικές επιλογές του Γιώργου Δώνη, αλλά τα ονόματά τους ακούγονται και σε άλλη ομάδα πλην του ΑΠΟΕΛ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/