Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η απόφαση στην Ερέτρια

Published

on

Το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στην Ερέτρια θα κριθεί οριστικά το αν θα ξεκινήσουν κανονικά οι αγώνες της Volleyleague (λιγκ καπ και πρωτάθλημα).

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στην κωμόπολη της Εύβοιας το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν διαδοχικά η γενική συνέλευση της ΟΔΒΕ και το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας, αλλά και το σεμινάριο των αξιολογημένων διαιτητών της Α1 Ανδρών. Κι εκεί θα βρεθεί κι ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ο οποίος στο περιθώριο του σεμιναρίου θα συναντηθεί με την ηγεσία των διαιτητών. Ο πρόεδρος της λίγκας πάντως επιβεβαίωσε πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του www.sportsfeed.gr περί αδιεξόδου στις επαφές ΕΣΑΠ – ΟΔΒΕ, αλλά στις δηλώσεις που έκανε στο www.novasports.gr έριξε το μπαλάκι στους διαιτητές.

«Ελπίζουμε την Κυριακή στην συνάντηση που θα έχουμε με τους διαιτητές να πρυτανεύσει η λογική. Εμείς ζητάμε αυτή τη μείωση βάση της μείωσης που έχουμε στα έσοδα της ΕΣΑΠ. Σεβόμαστε τον κλάδο των διαιτητών και θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντι τους. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν που άλλα τους έταζαν και άλλα έπαιρναν. Εμείς όσα τους προτείνουμε θα πάρουν. Όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε κραδασμούς στην έναρξη του πρωταθλήματος», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΣΑΠ, η οποία δείχνει πως η διοργανώτρια αρχή δεν μετακινείται από τις θέσεις της.

«Κι εμείς να πρυτανεύσει η λογική θέλουμε… Η ΕΣΑΠ όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιεί την δικαιολογία της μείωσης των εσόδων, αλλά από ΟΠΑΠ και NOVA εισπράττει ένα σεβαστό ποσό το οποίο δεν δικαιολογεί αυτή την πρακτική. Για εμάς δεν τίθεται θέμα περεταίρω μείωσης της αμοιβής των διαιτητών», ήταν η απάντηση από την πλευρά της ΟΔΒΕ. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οδεύουμε προς μια μετωπική σύγκρουση με απρόβλεπτες συνέπειες, εκτός κι αν όπως συμβαίνει στις χολιγουντιανές παραγωγές την τελευταία στιγμή κι οι δύο στρίψουν το τιμόνι προς άλλες κατευθύνσεις…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/