Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η γκάφα της Νίκης Βόλου

Published

on

Δεν τα υπολόγισαν καλά εκεί στο Βόλου, με την καταγγελία του απίθανου πρώην-νυν γενικού αρχηγού της ομάδας. Τα περί στησίματος τεσσάρων πρώην ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή προκειμένου ο αγώνας να βγει over (4-0 το τελικό σκορ), όσο περνάει ο καιρός ακούγονται όλο και πιο αβάσιμα. Αβάσιμες όμως δε φαίνεται να είναι οι καταγγελίες των ποδοσφαιριστων περί οφειλόμενων σε αυτούς από τη Νίκη Βόλου. Ο ένας από τους τέσσερις, ο Μανώλης Σκούφαλης, μίλησε σήμερα για μπράβους απειλές και εκβιασμούς. Το πράγμα όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο… χοντρό (από τη στιγμή που ενεπλάκει και ο Αλέξης Κούγιας).
Φυσικά πρώτος καταγγέλων, έχει εξαφανιστεί και μάλλον δεν πρόκειται να εμφανιστεί για αρκετό καιρό. Το έκανε στην Πάτρα, στη Μύκονο, τώρα και στο Βόλο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/