Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η ΕΠΟ μπλοκάρει ΑΕΚ

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Τι είναι αυτό με τις καταιγίδες στην Ελλάδα; Λες και μεταφέρθηκε το τροπικό κλίμα από τις περιοχές της Βραζιλίας, στις οποίες αγωνίζεται η Εθνική ομάδα.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Ούτε μία βουτιά στη θάλασσα δεν μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος χωρίς να αγχώνεται μήπως ταλαιπωρηθεί από την μπόρα είτε κατά την παραμονή του στην παραλία είτε στη διαδρομή της επιστροφής. Τελικά μάλλον είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Λες και τον έχουν καταραστεί και δεν μπορεί να απολαύσει ούτε ένα διήμερο ηρεμίας… Στην πράξη, όμως, αποδεικνύεται ότι ο «Τίγρης» βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους Έλληνες! Διότι διαθέτει και κότερο, άρα μπορεί να πάει μια βόλτα στα νησιά. Εκεί, χωρίς τη βοή των πολυσύχναστων παραλιών ίσως μπορέσει να σκεφτεί ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις του διότι επιβάλλεται πλέον να κάνει κάτι για να λύσει τα τεράστια προβλήματα που απειλούν την ΑΕΚ. Η αλλαγή του κυπέλλου, για παράδειγμα, προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στον Μελισσανίδη. Η ΕΠΟ φρενάρει ουσιαστικά τους «κιτρινόμαυρους» στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν από τη Φούτμπολ Λιγκ ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με τη συγκρότηση οκτώ ομίλων, στους οποίους θα συμμετέχουν σίγουρα δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, και δεδομένα μία από την πρώτη 8άδα της βαθμολογίας, οι πιθανότητες της ΑΕΚ για κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός για τον Μελισσανίδη και τους «Ενωσίτες». Λες και ο εμπνευστής του νέου σχεδίου ήθελε να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας για την ΑΕΚ και να περιορίσει τις φιλοδοξίες του Μελισσανίδη!

Θα μπει για Γούτα
Παραμένουν ψυχρές οι σχέσεις του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, αλλά στον Πειραιά ευελπιστούν να προκαλέσουν καίριο πλήγμα στη συνεργασία του Χρήστου Πανόπουλου με τους Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Έχουν ολοκληρώσει τη σπορά τους και τώρα ετοιμάζονται για να μπουν σφήνα στη μεταγραφή του Γούτα. Ο Σάββας Θεοδωρίδης επιμένει ότι ο αμυντικός της Ξάνθης μπορεί να εξελιχθεί στον ιδανικό αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά εάν ο διεθνής στόπερ αποχωρήσει για άλλες πολιτείες και στο επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη ιντριγκάρονται με την ιδέα της μεταγραφής κόντρα στο πλεονέκτημα που είχαν «Τίγρης» και Ιβάν.

Μήνυμα σε Κατσουράνη
Το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ στα γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη ερμηνεύθηκε από την πιάτσα των ατζέντηδων ως μία κίνηση καλής θέλησης απέναντι στον υπαρχηγό της Εθνικής που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα. Επί της ουσίας ως ελεύθερος πήγε ο Πατρινός στη Βραζιλία, αλλά φαίνεται ότι στην Τούμπα το σκέφτονται πλέον σοβαρά να του κάνουν πρόταση παραμονής με σαφώς μειωμένες αποδοχές, αλλά και έξτρα κίνητρο να δουλέψει με τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/