Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η καμπάνα της Σούπερ Λίγκας

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Ψάχνει όλη η Ελλάδα να εξηγήσει όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επειδή συζητούσαν επί δύο μήνες οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσουν την παρουσία οπαδών και των δύο στα μεταξύ τους ντέρμπι των play off.

Μόνο στην οδό Αστροναυτών χαμογελούν. Όχι από χαρά για τα επεισόδια στο ντέρμπι, αλλά από ικανοποίηση επειδή είχαν προνοήσει και χτύπησαν καμπανάκι από την Παρασκευή! Πράγματι, η επιστολή που έστειλε η Σούπερ Λίγκα σε όλους τους εμπλεκόμενους έφερε ημερομηνία 2 Μαΐου! Αντίγραφό της βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Ανδριανού, του Πάνου Παναγιωτόπουλου, του Νίκου Δένδια, αλλά και των επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. Από τον συνεταιρισμό εξέφραζαν ανοικτά την αντίρρησή τους για τη μετακίνηση των οπαδών στα ντέρμπι των Play off και ανέφεραν τους φόβους τους για την πρόκληση επεισοδίων μέσα και από τις χωροταξικές ιδιαιτερότητες που έχει κάθε γήπεδο. Ειδικά το «Απόστολος Νικολαΐδης». Έλεγαν, βέβαια, ότι «εμείς δεν ρίχνουμε κάπου τις ευθύνες, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε έγκαιρα τις επιφυλάξεις μας». Από τη ΓΑΔΑ προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την επιστολή της Σούπερ Λίγκας, Αλλά σκόνταψαν στην παρέμβαση του Γιάννη Ανδριανού, ο οποίος πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από τους παράγοντες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Με συνέπεια όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το πάντρεμα
Η συνύπαρξη του Τόμας Ντε Βινσέντι και του Ανδρέα Τάτου είναι ένα από τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Δώνης εφόσον παραμείνει στον πάγκο του ΑΠΕΟΛ και την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει τον Τάτο, όπως τον ήθελε και στον ΠΑΟΚ. Μαζί του, άλλωστε, πραγματοποίησε ο διεθνής μέσος τις πιο μεστές σεζόν της καριέρας του και υποχρέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ζητήσει την απόκτησή του. Μόνο που ο Τάτος επιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον δώσουν δανεικό στον ΑΠΟΕΛ εάν κινηθούν οι Κύπριοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Διερεύνηση…
Κάθε λεπτομέρεια για την επαγγελματική σχέση του Βασίλη Τοροσίδη και της Ρόμα θέλει να μάθει ο Ιβάν Σαββίδης! Μπορεί να ‘χει απογοητευθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ απ’ όσα συμβαίνουν τελευταία, αλλά επειδή ψάχνει τρόπο για ένα καίριο επικοινωνιακό χτύπημα, ο διεθνής μπακ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του! Το όνομα «Τοροσίδης» θα παίξει το καλοκαίρι στα πρωτοσέλιδα, ειδικά εάν εξασφαλίσει ο «δικέφαλος» τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αδυναμία…
Εξακολουθεί να πιστεύει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη δυνατότητα του Σάββα Γκέντσογλου να παίξει σε υψηλό επίπεδο! Τον εμπιστεύθηκε σε πολλούς αγώνες κατά την 3η θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ και είναι ένας από τους λίγους υποστηρικτές της πρότασης για επιστροφή του παίκτη στα Σπάτα. Ίσως και ο μοναδικός…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/