Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η μεγάλη επιστροφή!

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Έχω αρχίσει να γίνομαι προληπτικός! Εδώ και 15 μέρες μου πάνε όλα στραβά! Ανοίγουν μέτωπα, τσακώνομαι με φίλους 30 χρόνων, μαθαίνω για την απώλεια του Φώτη. Να ‘χει καλό Παράδεισο! Όσο για την αφεντιά μου, πιθανώς να πρέπει να αναθεωρήσω κάποιες σκέψεις μου για να ξορκίσω το κακό μάτι. Ή να απομακρυνθώ από τους μαγνήτες της γκαντεμιάς. Σε αναθεώρηση θέσεων φαίνεται να προχωράει κι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου! Από ‘κει που έπαιζε φουλ κόκκινο, το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στις ρίζες του. Να γυρίσει στο… πράσινο. Αν και πολιτικά ουδέποτε ξέφυγε από τον… ήλιο. Ποδοσφαιρικά, όμως, πήγε απέναντι! Έγινε σημείο αναφοράς και, μάλιστα, σε περιπτώσεις που έγραψαν ιστορία. Ολόκληρη τουρνέ έκανε για να βοηθήσει στην εγγραφή των μελών! Του το αναγνώρισαν και τον στήριξαν από το λιμάνι. Φαίνεται, όμως, ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή. Όχι με την τωρινή διοίκηση, αλλά με εκείνη που θα σχηματίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εάν αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Κόντρα στη Σούπερ Λίγκα
Απόφαση για υποβιβασμό τριών ομάδων από τη Σούπερ Λίγκα ετοιμάζονται να πάρουν στην ΕΠΟ. Έχουν ξαφνιάσει τους πάντες! Ειδικά στην οδό Αστροναυτών ψάχνονται για να δουν τι έχει αλλάξει στην Ομοσπονδία και από τότε που μπήκε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ κάποιοι άρχισαν να γυρίζουν την πλάτη τους στον συνεταιρισμό. Ειδικά ο Γιώργος Σαρρής εμφανίζεται έτοιμος να… αποταχθεί τον Γιάννη Μώραλη! Με συνέπεια, βέβαια, να έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα προς (και από) το Λονδίνο.

Αρέσει ο Κολοβέτσιος
Γράφουν όλοι για τον Ίλιτς, αλλά σε κάποιους εντός των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ αρέσει ιδιαίτερα και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος! Επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι σε ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν στα αποδυτήρια του “δικέφαλου”. Με υποσημείωση για τον Λαρισινό ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και σαν αριστερός μπακ, αλλά και πως μοιάζει ιδανικός για σχήμα με τρεις στόπερ. Πότε και πού μπορεί να παίξει με τριάδα ο ΠΑΟΚ είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Για να το λένε στην Τούμπα, όμως, μπορεί να ‘χουν δει κάποια δοκιμή από τον Στέφενς. Η ουσία είναι ότι ο Κολοβέτσιος έχει πέραση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Σε δυσμένεια ο Μώραλης
Συναγερμός σήμανε στη Σούπερ Λίγκα όταν συνεργάτες του Γιάννη Μώραλη διάβασαν κάποια υποτιμητικά σχόλια για τον πρόεδρο του συνεταιρισμού. Το σοκ είχε να κάνει με τον συντάκτη ενός εξ αυτών, καθώς λένε στη δημοσιογραφική πιάτσα πως δεν γράφει κάτι για τα θεσμικά όργανα αν δεν πάρει άδεια από τον άλλοτε διπλανό του στην εφημερίδα. Με άλλα λόγια αν δεν μάθει τα πάντα για τις σκέψεις που κάνουν στον Πειραιά. Γι’ αυτό άρχισαν οι ψίθυροι στην οδό Αστροναυτών ότι μπορεί και να ‘χει πέσει σε δυσμένεια ο Μώραλης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/