Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Η Πάτρα έτρεξε

Published

on

Στην ηλιόλουστη Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.700 δρομέων, ολληρώθηκε η σειρά αγώνων Run Greece , που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Αναστασία Καρακατσάνη και στους άνδρες ο Κώστας Κόκολας.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Χιλιάδες δρομείς βγήκαν στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας για να τρέξουν στον αγώνα. Η έκτη και τελευταία διοργάνωση κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχής και έδωσε ένα ιδανικό φινάλε στη διοργάνωση.
Το επίπεδο του αγώνα ήταν εξίσου υψηλού, δεδομένο του ότι εκεί βρέθηκαν για να πάρουν μέρος αθλητές όπως η Αναστασία Καρακατσάνη. Η έμπειρη δρομέας κατέλαβε την πρώτη θέση στα 10χλμ., σε έναν αγώνα, που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Σούλα στα Τρίκαλα, τερμάτισε σε 35.51 και άφησε στη δεύτερη θέση την έμπειρη μαραθωνοδρόμο Μάγδα Γαζέα. Η αθλήτρια από την Ζάκυνθο, που σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα θα πάρει μέρος στον Μαραθώνιο της Αθήνας, πέρασε την γραμμή του τερματισμού σε 36.11.
Στους άνδρες η πρώτη θέση στα 10χλμ. πήγε στον Κώστα Κόκολα με 37.09, ενώ δεύτερος ήταν ο Γιώργος Χατζηγιάννης (33.16), ο οποίος κατέλαβε την δέυτερη θέση και στα 5χλμ! Νικητής στην μικρή απόσταση ήταν ο αθλητής της ΑΕΚ Γρηγορής Βουτσινάς (16.30), ενώ στις γυναίκες η Κρίλη Σοφία με 20.18.

Τα αποτελέσματα εδώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/