Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η συνάντηση των θρύλων του ελληνικού βόλεϊ με τον προπονητή-θρύλο

Published

on

Ο Γιέρζι Βέλτζ, ο άνθρωπος που τη δεκαετία του ’80 έβαλε τις βάσεις για την άνοδο του ελληνικού βόλεϊ βρέθηκε σήμερα με τα «παιδιά» του και τους συνεργάτες τους.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο σπουδαίος Πολωνός τεχνικός βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τη βράβευση του από τον Μεσσηνιακό (για την συμπλήρωση 130 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου) και επιστρέφοντας στην Αθήνα, προτού επιστρέψει στην Πολωνία βρέθηκε από κοντά με την πλειοψηφία των παικτών που έγιναν διεθνείς και μεγαλούργησαν επί των ημερών του.
Παρόντες ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης, αλλά κι ο νυν Γιώργος Καραμπέτσος με τον Πολωνό τεχνικό να θυμάται ιστορίες έχοντας δίπλα του τους Θανάση Μουστακίδη, Στέλιο Καζάζη, Δημήτρη Γόντικα, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Τάσο Τεντζέρη, Γιάννη Φάκα, αλλά και τις προηγούμενες γενιές που εκπροσώπησαν οι Ηρακλής Δωριάδης, Γρηγόρης Μαλουσάρης, Γιάννης Λάιος, Νίκος Ηλιόπουλος, Μιχάλης Γεωργαντής, Νίκος Μπεργελές, Γρηγόρης Κολιόπουλος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/