Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η τελευταία του ευκαιρία

Published

on

Ένας τελικός έχει απομείνει στον Μάικλ Φελπς για να καταφέρει να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα κολύμβησης των ΗΠΑ. Αυτός των 200μ. μικτή ατομική.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Αμερικανός Πολυολυμπιονίκης προκρίθηκε στον τελικό έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίδοση με 1:58.74. Ταχύτεροι από τον Φελπς ήταν οι Κόνορ Ντάιερ (1:57.41), Τάιλερ Κλάρι (1:58.38) και Τσέιζ Κάλις (1:58.73). Ο Ράιαν Λόχτι ήταν πιο αργός έχοντας 1:59.05. Ο τελικός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) και είναι η τελευταία ευκαιρία για την «τορπίλη της Βαλτιμόρης» να καταφέρει επιτέλους να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά από το 2012 που ανακοίνωσε την απόσυρση του, αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς τους Λονδίνου.
Να σημειωθεί πως ο Φελπς, έχει προκριθεί για να συμμετάσχει στους πανειρηνικούς αγώνες που θα γίνουν 21-24 Αυγούστου στην Αυστραλία και εκεί μπορεί να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε αγώνισμα επιθυμεί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/