Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

«Θα συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο»

Published

on

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Ανδρέα Δημητράκη με τον προπονητή του Χρήστο Παπαχρήστο, ο Έλληνας πρωταθλητής ήθελε να μιλήσει σχετικά με το γεγονός.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Επίσης, ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε ό,τι αφορά τα όσα ακούστηκαν, αλλά και όσα λέγονται πώς εργάζεται με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω ή να ενδέχεται να πάει πίσω η προετοιμασία του. Ο κορυφαίος δρομέας των μεσαίων αποστάσεων με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και πρώτος στόχος του είναι να βοηθήσει την εθνική ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις.
«Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κ. Χρήστο Παπαχρήστο για τη συνεργασία αυτή την πενταετία, όπου ήταν άκρως επιτυχημένη και κατάφερα να εξελιχθώ σαν αθλητής. Η σωστή επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και η ψυχολογία ενός αθλητή, πράγματα τα οποία για κάποιους λόγους άρχισα και ένιωσα να εξαφανίζονται. Τονίζω όμως ότι για κανέναν λόγο με την αλλαγή που κάνω δεν σκοπεύω να μην τρέχω σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης, με τις περσινές μου επιδόσεις και τις εμφανίσεις μου με την εθνική ομάδα εκεί που με χρειάστηκε δεν έδωσα την εντύπωση ότι είχα παραμελήσει τον στίβο για κάτι άλλο (εργασία) και ούτε πρόκειται να το κάνω και φέτος γιατί θα ήθελα να συνεχίσω να στοχεύω ψηλά, να βοηθήσω την εθνική ομάδα στους μεγάλους αγώνες (π.χ. ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Ηράκλειο), σε οποιοδήποτε αγώνισμα μπορέσω και γιατί όχι να κάνω το κάτι παραπάνω και να διακριθώ σε μια μεγάλη διοργάνωση. Εύχομαι τα καλύτερα στους συναθλητές μου στο PRT (γκρουπ Παπαχρήστου), όπως και στον κ. Παπαχρήστο. Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου, βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου προπονητή και αφού πρώτα ενημερώσω την ομοσπονδία, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε μαζί».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/