Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ύποπτος ο Καρλ Πιστόριους

Published

on

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής ανέφερε ότι υποπτεύεται τον αδελφό του Όσκαρ Πιστόριους , Καρλ ότι διέγραψε δεδομένα από το τηλέφωνο του αδελφού του τις ημέρες που σκότωσε τη φίλη του Ρίβα Στένκαμπ.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Στις αναφορές της έρευνας έχει σημειωθεί ότι ο Καρλ Πιστόριους συγχρόνισε τον υπολογιστή του με το i-phone του Όσκαρ και διέγραψε όλο το ιστορικό κλήσεων και όλα τα WhatsApp μηνύματα. Στο ιστορικό κλήσεων περιλαμβάνονταν και κλήση 9 λεπτών της φίλης του Όσκαρ, που έγινε λίγες μόνο ώρες πρτιν την σκοτώσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ρίο (Βραζιλία) Το NBC πλήρωσε για τηλεοπτικά δικαιώματα για την κάλυψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο 1.226 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσό αντιστοιχεί σε 3.80 δολάρια (3.01 ευρώ) ανά Αμερικανό κάτοικο!

Κολονία (Γερμανία) Ο Γερμανός αργυρός Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Μπιόρν Ότο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την επέμβαση και αποκατάσταση που έκανε στον αχίλλειο. Ο 36άχρονος άλτης θέλει να μπει σε αγώνες του χρόνου από τον κλειστό.

Φλόριντα (ΗΠΑ) Ο Τζάστιν Γκάτλιν στοχεύει του χρόνου να τρέξει 100 και 200 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο. Ο 32άχρονος Αμερικανός δήλωσε: «Μπορώ να τρέξω 19.4 στα 200μ.».

Κίρτσχαϊμ (Γερμανία) Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια του ύψους Άριαν Φρίντριχ δήλωσε πώς θέλει να επιστρέψει στους αγώνες, μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, της κόρης της Άμι.

Γάνδη (Βέλγιο) Ο Βέλγος δεκαθλητής Τόμας Βαν ντερ Πλάτσεν εξήγησε τους λόγους που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες, ότι έχει καρκίνο στους όρχεις. Ο 23χρονος δήλωσε πώς πρόλαβε την αρρώστια σε πρώιμο στάδιο και σήμερα θα κάνει εγχείριση.

Ντόχα (Κατάρ) Ο Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ από το Κατάρ, όπως ήταν φυσιολογικό, προστέθηκε στη λίστα των αθλητών που υποστηρίζουν την ανάληψη από τη Ντόχα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019.

Ριέτι (Ιταλία) Ο Ιταλός Άντριου Χάουϊ είπε πώς δεν θα αγωνιστεί πλέον στα σπριντς και θα συνεχίσει στο μήκος. Ν’ αναφέρουμε ότι ο 29χρονος μετέχει από σήμερα στο τηλεοπτικό σόου «Dancing with the Stars».

Αντίς Αμπέμπα (Αιθιοπία) Η Μέσερετ Ντεφάρ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τη γέννηση του παιδιού της. «Η μητρότητα είναι ιδιαίτερο πράγμα, αλλά επίσης, συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να τρέχεις», δήλωσε η κορυφαία δρομέας από την Αιθιοπία, που βάφτισε την περασμένη Κυριακή την κόρη της. Η Ντεφάρ θα μπει σε αγώνες από του χρόνου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/