Connect with us

TOP

«Κάθε παιχνίδι είναι πόλεμος»!

Published

on

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ωστόσο όμως ο Θοδωρής Βλάχος δεν εφησυχάζει καθώς γνωρίζει καλά τι τον περιμένει από δω και πέρα.

Ρίο Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες Αγγελος Ζυμάρας
azsportsimages.com
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Η ελληνική ομάδα νίκησε έυκολα τη Βραζιλία 9-4 στο τέταρτο παιχνίδι του ομίλου και πλέον αναμένει η αναμέντρηση με την Αυστραλία για να εξασφαλίσει η Ελλάδα και την πρώτη θέση του ομίλου που θα της φέρει την τέταρτη ομάδα από τον άλλο όμιλο, στις νοκ άουτ διασταυρώσεις. «Ηταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών το σημερινό με την διοργανώτρια, με κόσμο, με όλη την πίεση που μπορεί να μας δημιούργησε η νίκη επί της Σερβίας και παιχνίδι για εμάς πρόκρισης, καθώς οι βραζιλιάνοι είχαν προκριθεί ήδη» δήωλσε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής και συμπλήρωσε «Ότι σχεδιάσαμε έγινε, στην άμυνα σχεδόν αγγίξαμε το τέλειο. Δεν φάγαμε γκολ στον παίκτη λιγότερο. Με αυτήν την εμφάνιση κερδίζεις οποιονδήποτε αντίπαλο και εμείς κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μας φέρνει στην επομενη φάση».
Όσον αφορά στη συνέχεια του τουρνουά και τί περιμένει να βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής: «Πλέον μας φεύγει το άγχος της πρόκρισης και πάμε για το χιαστί. Προτιμήσεις δεν υπάρχουν, ούτε εκτιμήσεις για τον αντίπαλό μας εκεί, είναι μπερδεμένος ο άλλος όμιλος. Πλέον από εδώ και στο εξής κάθε ματς είναι πόλεμος»!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/