Connect with us

STORY

Κάντο όπως με Σλοβενία

Published

on

Το κλειστό του Ευόσμου ήταν κατάμεστο, αλλά η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών ηττήθηκε 3-2 στο τάι μπρέικ από το Μαυροβούνιο στον πρώτο τελικό του Ευρωπαϊκού λιγκ. Αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί και από τη Σλοβενία είχαμε ηττηθεί αλλά τελικά πετύχαμε την ανατροπή

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου, με τη συνδρομή της εκπληκτικής κερκίδας και με έναν φοβερό Δημήτρη Τζούριτς γύρισε το παιχνίδι από 0-1 σε 2-1, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Για να κατακτήσει η Εθνική μας το Ευρωπαϊκό λιγκ, χρειάζεται καθαρή νίκη. Δηλαδή 3-0 ή 3-1.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου εμφανίστηκε μουδιασμένη σε αντίθεση με τους Μαυροβούνιους που ήταν πιο αποφασιστικοί. Τα πράγματα άλλαξαν από το δεύτερο σετ και μετά. Η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοση της και οι αντίπαλοι μας άρχισαν να κουράζονται με αποτέλεσμα η Εθνική να πάρει τα δύο επόμενα σετ και να βρίσκεται μόλις ένα σετ μακριά από την καθαρή νίκη. Οι Μαυροβούνιο όμως βρήκαν τελικά το σθένος να ανατρέψουν την κατάσταση στο τέταρτο σετ και να πάρουν εύκολα τη νίκη στο τάι μπρέικ.
Υπομονή μέχρι το Σάββατο το βράδυ για να γνωρίζουμε αν η Εθνική μας ομάδα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού λιγκ και κυρίως την επιστροφή στη παγκόσμια ελίτ.

Τα σετ 18-25, 25-22, 25-19, 25-23, 6-15.
Ελλάδα Τζούριτς 35, Φιλίποφ 1, Κοκκινάκης 7, Πρωτοψάλτης 10, Τζιουμάκας, Εφραιμίδης, Τακουρίδηςς 7, Πελεκούδας 5, Κουμεντάκης.
Μαυροβούνιο Μίνιτς 9, Ντάμποβιτς 3, Γκ. Τσουκ 8, Στρούγκαρ, Τσάτσιτς 11, Λάξεβιτς, Μπ. Τζουκ 17, Ραντούνοβιτς, Βουκασίνοβιτς, Γιετσμένιτσα 8, Τσούλαφιτς 7.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/