Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθάρισε ο Πλατινί

Published

on

Ως μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται η απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αποκλείσει την Μέταλιστ. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Ο Πλατινί, δεν ήθελε ούτε να ακούσει για αθώωση των Ουκρανών. Ο Γάλλος πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ (ως μέγας καριερίστας που είναι) έχει βάλει στόχο να ταυτίσει το όνομα του με την πάταξη των στημένων αγώνων και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, με εμφατικό τρόπο φροντίζει να το κάνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση.
Φυσικά, δεν έχει και καμία ιδιαίτερη συμπάθεια για τον ΠΑΟΚ του οποίου οι οπαδοί έχουν δημιουργήσει προβλήματα (εξ’ ου και οι τιμωρίες). Όμως οι άτακτοι οπαδοί είναι ένα φαινόμενο που η ΟΥΕΦΑ έχει μάθει να ζει με αυτό, αλλά και να βγάζει ουκ ολίγα εκατομμύρια ευρώ από τα πρόστιμα. Αυτό που δε θέλει να ακούει ο Πλατινί, είναι σκάνδαλ για στημένα παιχνίδια. Αυτό μέτρησε κυρίως στην απόφαση του, άντε και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης (το δεξί χέρι του Πλατινί) να είπε μια καλή κουβέντα για τον ΠΑΟΚ και να δημιούργησε θετική προδιάθεση στο Γάλλο πρόεδρο. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου, το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν, ήταν την… προσευχή τους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/