Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλή χρονιά, κύριε επενδυτά

Published

on

Με ρυθμούς χελώνας συνεχίζονται οι εξελίξεις στην επενδυτολογία της Θεσσαλονίκης. Στον Ηρακλή, οι τρεις κινήσεις οι οποίες έχουν προκύψει, είναι τόσες πολλές που δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα και το πράγμα δε φαίνεται να προχωράει. Υπάρχει η βούληση από τις δύο κινήσεις που εκδηλώθηκαν πρώτες να συμπράξουν για το καλό του Ηρακλή, ενώ η τρίτη πρόταση που εμφανίστηκε από το εξωτερικό, δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι να πρόκειται για πρόταση στα… λόγια και όχι επί χάρτου.
Το ρεπορτάζ πάντως, αποκλείει οποιαδήποτε συμφωνία μέχρι το τέλος του έτους. Αν θα υπάρξει αλλαγή στο καθεστώς αυτό θα γίνει το 2014. Και θα γίνει σίγουρα καθώς ο νυν μεγαλομέτοχος, Θόδωρος Παπαδόπουλος αδυνατεί να σηκώσει το βάρος των πληρωμών και των χρεών και θέλει να φύγει.
Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός του 2013, χωρίς όμως αυτή να είναι η τελική που θα οδηγήσει στην αλλαγή του καθεστώτος. Εις το νέο έτος τα σπουδαία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/