Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Καλώς τον πελάτη

Published

on

Πελατειακή σχέση έχει συνάψει ο Παναγιώτης Γκιώνης με τον Ντμίτρι Προπόπκοφ! Όπου βρίσκει τον Τσέχο, ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ του παραδίδει μαθήματα ελληνικών. Με έμφαση στη φράση «καλώς το παιδί, καλώς το 3-0»!

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Ο Γκιώνης είχε αντιμετωπίσει τον Προπόπκοφ πριν από μία εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λισαβόνας. Τότε επικράτησε 3-0 και βοήθησε την Εθνική να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος. Το βράδυ της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης βρήκε εκ νέου μπροστά του τον Τσέχο που είναι νούμερο 76 στην παγκόσμιο κατάταξη. Το αποτέλεσμα; Καλώς τον Ντμίτρι, καλώς τον 3-0!

Ο τελευταίος αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ενεμπόν – Μπορούσια Ντίσελντορφ για το Τσάμπιονς Λιγκ που έληξε με άνετη νίκη της γερμανικής ομάδας 0-3! Από τον γαλλικό σύλλογο απουσίαζε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα εξ αιτίας της ρήξης που υπέστη στον προσαγωγό και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να δούμε έναν ελληνικό εμφύλιο στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος. Από την Ενεμπόν έλειψε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο διπλό ανδρών, ο Τσεν Τσιέν από την Ταϊπέι. Στη θέση του αγωνίστηκε ο Τσο Εόν Ράε, από την Κορέα. Σημαντική απουσία είχε και η Μπορούσια. Ο Πίτερ Φρανζίσκα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και στη θέση του αγωνίστηκε ο Καμάλ Ατσάντα. Ο Ινδός τα πήγε περίφημα απέναντι στον Τσο Εόν Ράε και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση του γερμανικού συλλόγου που οδηγεί πλέον την κούρσα στο 4ο γκρουπ της διοργάνωσης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/