Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

«Καμπάνα» στον αντιπρόεδρο

Published

on

Με αποκλεισμό από τις αρμοδιότητές του τιμώρησε η διεθνής ομοσπονδία γυμναστικής (FIG) τον αντιπρόεδρό της Μισέλ Λεγκλίζ ως τον Αύγουστο του 2016. Ο Γάλλος έχει δικαίωμα έφεσης εντός 21 ημερών.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η κατηγορία που βάρυνε τον Λεγκλίζ ήταν η «εποπτική αμέλεια» σε πρόγραμμα κατάρτισης κριτών της ρυθμικής γυμναστικής τον Δεκέμβριο του 2012 στο Βουκουρέστι. Σύμφωνα με την FIG ο Γάλλος αντιπρόεδρος «κατηγορήθηκε για την αποτυχία του να συμμορφωθεί στις γραπτές οδηγίες» του προέδρου Μπρούνο Γκράντι.

Την πειθαρχική εξέταση της υπόθεσης αιτήθηκε ο Ρώσος επικεφαλής της τεχνικής επιτροπής της ρυθμικής της FIG. Ο Λεγκλίζ αποκλείστηκε από τα καθήκοντά του ως αντιπρόεδρος της ενόργανης γυμναστικής αλλά και από κάθε αρμοδιότητα γύρω από τη ρυθμική γυμναστική για τα επόμενα δύο χρόνια, απόφαση για την οποία μπορεί να ασκήσει έφεση μέσα σε 21 ημέρες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/