Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Καμπάνες και για πρόεδρο!

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Βοά η πιάτσα εδώ και τρεις ημέρες για άσκηση νέων ποινικών διώξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναστατώνεται κόσμος και κοσμάκης. Η ανησυχία είναι πρόδηλη ακόμα και στις… φωτογραφήσεις! Βλέπεις έναν παράγοντα και αντιλαμβάνεσαι ότι αλλού τρέχει ο νους του και ο λογισμός του.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Στην ΕΠΟ προσπαθούν να κατεβάσουν τους τόνους, αλλά η καρδούλα τους ξέρει πόσο δυνατά και γρήγορα χτυπάει. Διαβάζουν, άλλωστε, δεξιά και αριστερά πως σφίγγει ο κλοιός και πως οι κλήσεις γίνονται με το άρθρο 31 του κώδικα ποινικής δικονομίας που πρακτικά σημαίνει ότι τα ειδοποιητήρια φτάνουν στους παραλήπτες με τον χαρακτηρισμό «ύποπτος». Εκεί είναι που αρχίζουν και χορεύουν τα φίδια όπως και ο κροκόδειλος που εγκαταλείφθηκε στο ποτάμι! Εκείνος που μπορεί να γλιτώσει τη δημόσια διαπόμπευση είναι ο Γιώργος Σαρρής. Όπως λένε όλοι όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι πολύ… αγαθός για να μπλέξει σε περιπέτειες. Φυσικά θα ταλαιπωρηθεί για τους πίνακες διαιτησίας και την κάρτα υγείας, αλλά όλοι βάζουν στοίχημα πως στο τέλος θα γλιτώσει την περιπέτεια. Σε αντίθεση με κάποιους προέδρους ομάδων που θα κινδυνέψουν άμεσα να κάνουν παρέα στον Μάκη Ψωμιάδη και στον Άκη Τζοχατζόπουλο, οι οποίοι ανέπτυξαν μία φιλική σχέση στα μέσα των 90s όταν ο τότε πανίσχυρος Big Mac στήριζε την υποψηφιότητα του Άκη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Επιμένει ο Μίτσελ για Πριμέρα
Έφτασαν τους τρεις οι Γάλλοι που εντάχθηκαν ήδη στον Ολυμπιακό, αλλά ο Μίτσελ δεν συμμερίζεται ακόμα τον ενθουσιασμό των υπολοίπων. Εξέφρασε, βέβαια, την αισιοδοξία του ότι «θα πάμε καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν», αλλά η πεποίθησή του στηρίζεται στην επιθυμία του για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών με προϋπηρεσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από την προηγούμενη σεζόν, άλλωστε, έδειξε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας ότι θεωρεί τους Γάλλους εναλλακτικές επιλογές και όχι παίκτες πρώτης γραμμής. Εκτός και αν έχουν εμπειρία από Ισπανία, όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ! Επιμένει, λοιπόν, ο Μίτσελ για την άφιξη τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών από την πατρίδα του και γι’ αυτό προανήγγειλε νέες μεταγραφές.

Το μπέρδεμα με τους δανεικούς
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο Δημήτρης Κολοβός, ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Θανάσης Παπάζογλου καλούνται να πείσουν τον Μίτσελ πως αξίζουν μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» θα προκύψει από τη στιγμή που θα κοπούν κάποιοι παίκτες από τον Ισπανό τεχνικό διότι στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο ακούγεται πώς υπάρχει και πρόβλεψη για τους δανεικούς. Πέρα, βέβαια, από τον θόρυβο που θα προκαλέσει ο ΠΑΟΚ, η μόνη ομάδα που εξακολουθεί και κάνει αντιπολίτευση στη Σούπερ Λίγκα.

Απουσίες
Αυξήθηκε από την περασμένη Πέμπτη η αισιοδοξία των οπαδών της ΑΕΚ για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς. Το έδειξαν και με τη συμπεριφορά τους στην πορεία που πραγματοποίησαν το απόγευμα της ίδιας μέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εξακολουθούν, πάντως, να θέτονται ερωτήματα για την απουσία της Ερασιτεχνικής από κάθε εκδήλωση για το νέο γήπεδο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/