Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Κύπελλο αεροβόλων όπλων

Published

on

Η σκοπευτική ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε στα σωματεία και τις ομάδες της δύναμής της, τα οποία καλλιεργούν αγωνίσματα σταθερού στόχου, την προκήρυξη του κυπέλλου κέντρου και περιφέρειας αεροβόλων όπλων ΑΓΕΝ, κατά τις ημερομηνίες 18 και 19 Οκτωβρίου.

Όπως έγινε γνωστό από τη ΣΚΟΕ, οι αγώνες κυπέλλου θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε διάφορα σκοπευτήρια ανά την Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο σκοπευτήριο Βύρωνα για την περιοχή της Αττικής, στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» της Θεσσαλονίκης για την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, στο σκοπευτήριο Παγκρήτιου σταδίου του Ηρακλείου για την περιφέρεια Κρήτης και Νήσων και στο σκοπευτήριο του σκοπευτικού ομίλου Λακεδαιμονίων «Ο Λεωνίδας» για την περιοχή της Πελοποννήσου.

Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί της διεθνούς σκοπευτικής ομοσπονδίας (ISSF) και της ΣΚΟΕ, ωστόσο όπως αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη oι επιδόσεις των αθλητών-αθλητριών πoυ θα επιτευχθούν, δε θα ληφθούν υπόψη στη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης: PROKIRIKSI_KYP_KENTROY-PERIF_AER_2014-2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/