Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μανωλάς-Καπίνο για Αγγλία

Published

on

Μόνιμους σκάουτερ στην Ελλάδα διαθέτουν πλέον οι ομάδες της πρέμιερ λιγκ, οι οποίες ψάχνουν για ευκαιρίες. Άλλωστε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει πολλά θετικά. Κατ’ αρχήν ως Ευρωπαίος πολίτης δε χρειάζεται άδεια εργασίας. Δεύτερον, οι Έλληνες παίκτες είναι φθηνοί. Αρκετά φθηνοί αν αναλογιστεί κάποιος πόσο κοστολογούνται οι υπόλοιποι Νοτιοευρωπαίοι ποδοσφαιριστές. Τρίτος, εξίσου σημαντικός λόγος, ότι προσαρμόζονται εύκολα στα αγγλικά δεδομένα.
Οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα των μάνατζερ για μεταγραφή στην Αγγλία, είναι ο Μανωλάς και Καπίνο. Για τον πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από την Έβερτον. Η ομάδα του Λίβερπουλ, μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τον Κέβιν Μιραλάς, επενέρχεται παρακολουθώντας στενά τον Μανωλά και δεν αποκλείεται να κάνει πρόταση στους ερυθρόλευκους για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.
Για τον Καπίνο τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Βίλας Μπόας έχει άποψη για το νεαρό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, έχει ενημερωθεί και από τον Φερνάντο Σάντος και όταν ο ίδιος κρίνει πως η Τότεναμ θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, θα γίνει η πρόταση στον Παναθηναϊκό. Και για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστής, η τιμή εκκίνησης είναι το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, (για τον Μανωλά αναμένεται να ξεπεράσει τα 2) με τις ελληνικές ομάδες να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/