Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στην κορυφή ο Βύρωνας

Published

on

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη στο παγκόσμιο κύπελλο ιστιοπλοΐας του Τσινγκτάο της Κίνας, με τον Έλληνα πρωταθλητή των RS:X να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τρεις ιστιοδρομίες.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Ο Κοκκαλάνης μπήκε φουριόζος στα νερά του Τσινγκτάο και τερμάτισε 1ος στην 1η κιόλας ιστιοδρομία της ημέρας. Η συνέχεια ήταν εξίσου θετική, με τον Έλληνα πρωταθλητή να καταλαμβάνει την 4η και τη 2η θέση στη 2η και την 3η κούρσα αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την πρώτη αγωνιστική του ημέρα, όντας πρώτος.

Μιλώντας στο Sportsfeed.gr, ο πρωταθλητής μας δήλωσε σχετικά με την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης: «Όλα πήγαν καλά στην πρεμιέρα. Τρεις κούρσες πραγματοποιήθηκαν με δύσκολες συνθήκες. Είχαμε ασθενείς ανέμους με εναλλαγές τόσο στην ένταση, όσο και στη διεύθυνσή τους. Προσωπικά ένιωθα πολύ καλά σωματικά και ψυχολογικά, απλά ήταν λίγο δύσκολες οι συνθήκες και συνεπώς χρειαζόντουσαν πολύ καλές επιλογές».

Ο Βύρωνας θα συνεχίσει τον αγώνα του αύριο (15.10), με τη διεξαγωγή των ιστιοδρομιών 4-6. Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 08:00 ώρα Ελλάδας.

Θα ακολουθήσουν τα πλήρη αποτελέσματα και η βαθμολογία της 1ης ημέρας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/