Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Με φόρα στο Βραχάτι ο Ηρακλής

Published

on

Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της βολεϊ λιγκ και τα αυριανά αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά.

Ο αήττητος Ηρακλής δίνει το πρώτο εκτός έδρας κρας τεστ καθώς δοκιμάζεται στην έδρα του Παμβοχαϊκού. Αν οι κυανόλευκοι κάνουν το 5χ5 τότε η τετράδα θα γίνει πιο… ορατός στόχος καθώς θα θέσουν νοκ άουτ και τους Πελοπονήσιους και θα αποκτήσουν τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Στην Αλεξανδρούπολη ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται την Κηφισιά (χωρίς τον Χριστοφιδέλη) με τις δύο ομάδες να έχουν μέχρι στιγμής πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και να μην έχουν πείσει ότι μπορούν να βλέπουν πολύ ψηλά.
Τέλος στο κλειστό του Ρέντη έχουμε τον «τελικό της παραμονής» όπου η νεοφώτιστη Κύζικος υποδέχεται την ευρισκόμενη σε τεράστια κρίση Ορεστιάδα.
Οι Θρακιώτες κατέβηκαν χωρίς τους Αναστασιάδη, Καρασαββίδη με προπονητή τον μέχρι πρότινος βοηθό Κώστα Ντινούδη και με τις δύο ομάδες να είναι χωρίς νίκη μέχρι στιγμής η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Κυζίκου η οποία αν δεν πάρει αυτό το ματς τότε πολύ δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι…

Tο πρόγραμμα
17.00 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟΠ Κηφισιάς
18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Ηρακλής
20.00: ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου – ΑΟ Ορεστιάδας

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/