Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Φουλ του ντέρμπι στις γυναίκες

Published

on

Φουλ του ντέρμπι στην 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών που είναι μια από τις πιο κομβικές της κανονικής διάρκειας.

Ξεκινώντας από την κορυφή, έχουμε την επανάληψη των περσινών ημιτελικών με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό τον Ολυμπιακό.
Για τις πράσινες είναι το πρώτο δύσκολο ματς που δίνουν μέσα στην σεζόν κι είναι ένα τεστ αξιοπιστίας, όπως και για τον ΑΟΘ που έχει απώλειες σε παιχνίδια τα οποία θεωρητικά ήταν το πολύ μεγάλο φαβορί (Ελπίδα, Μακεδόνες).
Στη Νάξο η τοπική ομάδα έχασε το αήττητο την περασμένη εβδομάδα (στην Σαντορίνη) κι ο Ολυμπιακός που δείχνει να έχει βρει τα πατήματα του έχει τον πρώτο λόγο.
Στα πιο κάτω στρώματα εξίσου σημαντικά είναι τα ματς Μακεδόνες – Μαρκόπουλο (με 8 βαθμούς στην 5η θέση ισόβαθμες οι δύο ομάδες) καθώς ο νικητής θα ξεφύγει πολύ από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και το τοπικό ντέρμπι Άρης – Αίας, ενώ ματς ζωής και θανάτου, ειδικά για την Θέτιδα (με την οποία θα κάνουν ντεμπούτο οι Εσντέλ, Γιόβιτς) είναι η αναμέτρηση Θέτις – Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Την Κυριακή διεξάγεται ο αγώνας Ηλιούπολη – ΑΕΚ.

Το αυριανό πρόγραμμα:
ΔΑΚ Πυλαίας, 17:00, ΑΣ Άρης-ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
«Γ. Γεννηματας», 17:15, ΑΣΠΕ Θέτις – ΑΣ Ελπίς
Μετς, 17:30, Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Θήρας
Νάξος 18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός – Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΔΑΚ Νάξου)
ΔΑΚ Κυμίνων, 18:00, ΑΣ Μακεδόνες – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

Βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 15
2.Ολυμπιακός 13
3.ΑΟΝ Πανναξιακός 12
4.ΑΟ Θήρας 11
5.ΑΣ Άρης 8
6.ΑΟ Μαρκοπούλου 8
7.ΑΣ Μακεδόνες 8
8.ΑΠΣ Αίας Ευόσμου5
9.ΓΣ Ηλιούπολης 5
10.ΑΣ Ελπίς 4
11.ΑΣΠ Θέτις 1
12.ΑΕΚ 0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/