Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναυάγιο με Αναστόπουλο

Published

on

Εκεί που όλα ήταν συμφωνημένα και απέμεινε μόνο το τυπικό της υπόθεσης (όπως διαβεβαίωναν και από την ΠΑΕ Ηρακλής) τελικά ο Νίκος Αναστόπουλος είπε το “όχι” στους κυανόλευκους. Χρησιμοποιώντας σα δικαιολογία τη μη απόσπαση του συνεργάτη του γυμανστή από το Δήμο Αγρινίου, Θανάση Μουρτζιάπη, ο αλενατόρε είπε όχι στις 7.000 ευρώ που του προσέφερε ο Ηρακλής το μήνα. Από την πρώτη στιγμή, ο Αναστόπουλος έβαζε εμπόδια στη συμφωνία. Στην αρχή ζήτησε προκαταβολη 30.000 ευρώ. Στη συνέχεια απαίτησε την απόσπαση του συνεργάτη του. Τελικά δε θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας όπως δείχνουν τα πράγματα πρόταση από τη Σούπερ λίγκα και πιο συγκεκριμένα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν όντως του γίνει η πρόταση από την ομάδα των Ιωαννίνων, αν θα προβάλλει και εκεί την απαίτηση για το συνεργάτη του, Θανάση Μουρτζιάπη.
Η αλήθεια είναι πως ο Νικολό έχει περίπου ένα μήνα που ψάχνει εναγωνίως να βρει ομάδα στη Σούπερ λίγκα. Κλώτσησε ο ίδιος την ευκαιρία με το Λεβαδειακό περιμένοντας τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια πίστεψε πως ο Πλατανιάς θα διώξει τον Ουζουνίδη αλλά και πάλι έπεσε έξω. Το ίδιο συνέβη και με τον Πανιώνιο, όπου οι Πάνθηρες όμως δε θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό. Τώρα ελπίζει να φαγωθεί ο Παντελίδης από τον ΠΑΣ. Όσο για τον Ηρακλή, από ότι φαίνεται θα στραφούν στον Αλέκο Βοσνιάδη. Μία λύση που δεν ήθελαν αρχικά, αλλά τελικά φαίνεται πως είναι η μόνη ρεαλιστική λαμβάνοντας υπόψη και τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ. Να σημειωθεί πως στους κυανόλευκους, τρίτος τερματοφύλακας στην ομάδα, είναι ο γιος του Βοσνιάδη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/