Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Ντουέτο στο Κεμπέκ

Published

on

Για τον Καναδά αναχωρεί αύριο το πρωί στις 11:20 η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης. Το Κεμπέκ θα φιλοξενήσει το 13ο παγκόσμιο κύπελλο από τις 2 ως τις 5 Οκτωβρίου.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η ελληνική αποστολή είναι ολιγομελής, αφού η χώρα μας θα συμμετάσχει μόνο με το ντουέτο, το οποίο θα αποτελέσουν η Ευαγγελία Παπάζογλου και η Αθανασά Τσόλα. Μαζί τους ταξιδεύει η ομοσπονδιακή προπονήτρια των νεανίδων, Μαρία Θηβαίου, που θα μετέχει και με την ιδιότητά της ως μέλος της τεχνικής επιτροπής συγχρονισμένης κολύμβησης της FINA στη συνεδρίαση της συγκεκριμένης επιτροπής.
Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 17 χώρες, που είναι οι Ελλάδα, Καναδάς, Αίγυπτος, Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Κίνα, Λευκορωσία, Μεξικό, Ουκρανία, Σλοβακία και Τσεχία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/