Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Πρεμιέρα στο Κεμπέκ

Published

on

Στη μάχη του παγκοσμίου κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης στο Κεμπέκ, ρίχνονται απόψε η Ευαγγελία Παπάζογλου και η Αθανασία Τσόλα. Το ελληνικό δίδυμο είναι οι μοναδικές εκπρόσωποι της Ελλάδας στη διοργάνωση.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Ξημερώματα Παρασκευής πέφτουν στην πισίνα η Ευαγγελία Παπάζογλου και η Αθανασία Τσόλα, για να πάρουν μέρος στο ντουέτο του 13ου παγκοσμίου κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης στο Κεμπέκ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών από τις 24:00 ως τις 00:45 θα διαρκέσει η τελετή έναρξης, ενώ στη 1:00 θα αρχίσει το τεχνικό πρόγραμμα στο ντουέτο, το οποίο ολοκληρώνεται στις 2:30. Το ελληνικό δίδυμο θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του ως 15ο σε σύνολο 17 ζευγαριών, που συμμετέχουν. Παπάζογλου και Τσόλα θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στον Καναδά το βράδυ του Σαββάτου εκτελώντας το ελεύθερο πρόγραμμα στο ντουέτο.

Οι Καναδοί φιλοξενούν για πρώτη φορά μια τέτοια διοργάνωση στη συγχρονισμένη κολύμβηση, γεγονός που τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Συνολικά 107 αθλητές θα αγωνιστούν το επόμενο τετραήμερο στην πισίνα του πανεπιστημίου Λαβάλ, ενώ μεταξύ των ομάδων υπάρχουν και κάποιες που έχουν βλέψεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι διοργανωτές Καναδοί θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Κάριν Τόμας, που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και μαζί με την Ζακλίν Σιμονό, συνθέτουν ένα ντουέτο, που αξίζει να προσεχτεί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/